Büro memuru film yıldızı olmaya aday

Kültür 14.10.2019 - 19:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2577+ kez okundu.
 

Büro memuru film yıldızı olmaya aday

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ MEMURUNUN 10 PARMAĞINDA 10 MARİFET İzmir Gaziemir Gençlik ve Spor Müdürlüğünde büro memuru olarak görev yapan Fatih Erdğmuş  dizi ve sinema filmlerindeki oyunculuk başarısı ile  Kurumunun guru kaynağı oldu TEMİZLİK PERSONELİDE STAR OLABİLİR  İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde taşeron vasıtasıyla göreve başlayan ve daha sonra Gaziemir Gençlik ve Spor Müdürlüğünde görevlendirilen Erdoğmuş'un yetenekleri ilçe Müdürü Mehmet UZUN tarafından da keşfedilince büro memuru olarak görevlendildi. Gaziemir Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet UZUN, “Müdürlüğümüzün gururu olan büro memurumuz Fatih Erdoğmuş'un adeta on parmağında On marifet var. Müdürlüğümüzün eli ayağı durumunda olan  ERDOĞMUŞ . Müdürlüğümüzdeki büro işlerinin yanında  Sosyal Medya uzmanlığı, Dizgi Grafikerlik, Fotoğrafçılık, Kameramanlık  vb.  birçok işte kendini yetiştirmiş değerli bir personelimiz. Yıllık izinlerinde  Dizi ve Sinema sektöründeki yükselişi ise ailesinin olduğu gibi kurumuzun ve mesai arkadaşalarının da guru kaynağı olmaya devam ediyor dedi. BÜYÜKLERİM OLMASA OLMAZDI    Bundan önce TRT1 ekranlarında yayınlanan “Sevda Kuşun Kanadında” dizisinde, “Yaralı Keklik” isimli uzun metraj bir filimde oynayan ERDOĞMUŞ, son olarakta bu gün TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve  hafta içi hergün saat 15.00'de ekranlara gelecek olan  “İncir Ağacı” dizisinde mahallenin köklü esnaflarından yorgancı İsmail karakterini canlandırıyor. ERDOĞMUŞ; “ Öncelikle bizleri bugünlere getiren, akabinde  adaletten yana olan ve bizlere her konuda şans veren tüm Büyüklerime teşekkür etmek istiyorum. Biz, bize güvenen insanların yüzünü karar çıkartmamaya çalışıyoruz. Allah’ın izniyle de gerisi geliyor” dedi.       

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ MEMURUNUN 10 PARMAĞINDA 10 MARİFET


İzmir Gaziemir Gençlik ve Spor Müdürlüğünde büro memuru olarak görev yapan Fatih Erdğmuş  dizi ve sinema filmlerindeki oyunculuk başarısı ile  Kurumunun guru kaynağı oldu


TEMİZLİK PERSONELİDE STAR OLABİLİR 


İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde taşeron vasıtasıyla göreve başlayan ve daha sonra Gaziemir Gençlik ve Spor Müdürlüğünde görevlendirilen Erdoğmuş'un yetenekleri ilçe Müdürü Mehmet UZUN tarafından da keşfedilince büro memuru olarak görevlendildi.


Gaziemir Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet UZUN, “Müdürlüğümüzün gururu olan büro memurumuz Fatih Erdoğmuş'un adeta on parmağında On marifet var. Müdürlüğümüzün eli ayağı durumunda olan  ERDOĞMUŞ . Müdürlüğümüzdeki büro işlerinin yanında  Sosyal Medya uzmanlığı, Dizgi Grafikerlik, Fotoğrafçılık, Kameramanlık  vb.  birçok işte kendini yetiştirmiş değerli bir personelimiz. Yıllık izinlerinde  Dizi ve Sinema sektöründeki yükselişi ise ailesinin olduğu gibi kurumuzun ve mesai arkadaşalarının da guru kaynağı olmaya devam ediyor dedi.


BÜYÜKLERİM OLMASA OLMAZDI 

 

Bundan önce TRT1 ekranlarında yayınlanan “Sevda Kuşun Kanadında” dizisinde, “Yaralı Keklik” isimli uzun metraj bir filimde oynayan ERDOĞMUŞ, son olarakta bu gün TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve  hafta içi hergün saat 15.00'de ekranlara gelecek olan  “İncir Ağacı” dizisinde mahallenin köklü esnaflarından yorgancı İsmail karakterini canlandırıyor.


ERDOĞMUŞ; “ Öncelikle bizleri bugünlere getiren, akabinde  adaletten yana olan ve bizlere her konuda şans veren tüm Büyüklerime teşekkür etmek istiyorum. Biz, bize güvenen insanların yüzünü karar çıkartmamaya çalışıyoruz. Allah’ın izniyle de gerisi geliyor” dedi.  

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi