Bulut: Gazilerimizin sorunlarını meclis gündemine getireceğiz

Siyaset 19.11.2019 - 13:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2278+ kez okundu.
 

Bulut: Gazilerimizin sorunlarını meclis gündemine getireceğiz

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şube ziyaret ederek, gazilerin sorunlarını dinledi. Devlet'inin istikbali için hayatlarını ortaya koyan gazilerin kimseye muhtaç olmadan hayatlarını iademe ettirmeleri gerektiğini ifade eden Bulut, "Gazilerimizin sorunlarını meclis gündemine taşıyacağız" dedi.    MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek, gazilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ziyaretlerinden dolayı Bulut'a teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şube Başkanı Bilal Özmen  "Sayın Milletvekilimiz Yücel Bulut bey derneğimizi ziyaret etti. Muharip gazilerin sorunlarını anlattım, çok güzel oldu kendilerine sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ise "Gazilerimize minnettarız. Gazilerimize ve şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak ve toplumda kendilerine yaraşır bir hayat seviyesi sağlamak, devlet ve millet olarak, hepimizin vazifesidir. Ancak, gazilerimize ve şehit ailelerine sağlanan imkân ve haklarda onları ayrıma tabi tutan, mağdur eden birçok uygulama bulunmaktadır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde söz alarak gazilerimizin sorunlarını dile  getirerek, meclis gündemine getireceğiz. Türk milletinin yaşaması için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor; cennetiyle, cemaliyle onları şereflendirmesini niyaz ediyorum. Kahraman gazilerimizi minnet ve şükran hislerimle anıyorum, Allah hepsinden razı olsun. Allah sizlerden razı olsun" diye konuştu.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şube ziyaret ederek, gazilerin sorunlarını dinledi. Devlet'inin istikbali için hayatlarını ortaya koyan gazilerin kimseye muhtaç olmadan hayatlarını iademe ettirmeleri gerektiğini ifade eden Bulut, "Gazilerimizin sorunlarını meclis gündemine taşıyacağız" dedi. 

 

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek, gazilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ziyaretlerinden dolayı Bulut'a teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şube Başkanı Bilal Özmen  "Sayın Milletvekilimiz Yücel Bulut bey derneğimizi ziyaret etti. Muharip gazilerin sorunlarını anlattım, çok güzel oldu kendilerine sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ise "Gazilerimize minnettarız. Gazilerimize ve şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak ve toplumda kendilerine yaraşır bir hayat seviyesi sağlamak, devlet ve millet olarak, hepimizin vazifesidir. Ancak, gazilerimize ve şehit ailelerine sağlanan imkân ve haklarda onları ayrıma tabi tutan, mağdur eden birçok uygulama bulunmaktadır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde söz alarak gazilerimizin sorunlarını dile  getirerek, meclis gündemine getireceğiz. Türk milletinin yaşaması için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor; cennetiyle, cemaliyle onları şereflendirmesini niyaz ediyorum. Kahraman gazilerimizi minnet ve şükran hislerimle anıyorum, Allah hepsinden razı olsun. Allah sizlerden razı olsun" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi