BU YASAK SON GİBİ.. 4 GÜN DAHA EVDEYİZ.

Türkiye 18.05.2020 - 11:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1456+ kez okundu.
 

BU YASAK SON GİBİ.. 4 GÜN DAHA EVDEYİZ.

Ramazan Bayramı yaklaşırken cevabı en merak edilen soruya Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün cevap verecek. Arife dahil olmak üzere Ramazan Bayramı süresince 23-24-25-26 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Yeni tip koronavirüsün Türkiye'ye sıçradığı ilk günden bu yana yakın kurmaylarıyla mesaisini İstanbul’da geçiren Cumhurbaşkanı Recep; Tayyip Erdoğan, bugün dijital kabineye sekizinci kez başkanlık edecek. Toplantıda ağırlıklı olarak koronavirüsle mücadele tedbirleri ve normalleşme takvimi ele alınacak. 'Millete Sesleniş'te açıklayacak' Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda alınan kararları Millete Sesleniş konuşmasıyla açıklayacak. Kabinede toplantısında Ramazan Bayramı’nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. İşte yasağın uygulanacağı tarihler Buna göre arife dahil olmak üzere 23-24-25-26 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bayramdan sonra yasakların kaldırılması bekleniyor.

Ramazan Bayramı yaklaşırken cevabı en merak edilen soruya Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün cevap verecek. Arife dahil olmak üzere Ramazan Bayramı süresince 23-24-25-26 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Yeni tip koronavirüsün Türkiye'ye sıçradığı ilk günden bu yana yakın kurmaylarıyla mesaisini İstanbul’da geçiren Cumhurbaşkanı Recep; Tayyip Erdoğan, bugün dijital kabineye sekizinci kez başkanlık edecek. Toplantıda ağırlıklı olarak koronavirüsle mücadele tedbirleri ve normalleşme takvimi ele alınacak.

'Millete Sesleniş'te açıklayacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda alınan kararları Millete Sesleniş konuşmasıyla açıklayacak. Kabinede toplantısında Ramazan Bayramı’nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İşte yasağın uygulanacağı tarihler

Buna göre arife dahil olmak üzere 23-24-25-26 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bayramdan sonra yasakların kaldırılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi