'Bu Kemer Sana Çok Yakışır' yarışmasının ödülleri verildi

Karadeniz 23.05.2019 - 18:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2566+ kez okundu.
 

'Bu Kemer Sana Çok Yakışır' yarışmasının ödülleri verildi

EMNİYET Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde 'Bu Kemer Sana çok yakışır’ sloganıyla düzenlenen görsel tasarım ve afiş-slogan yarışmasına Tokat’tan katılarak başarılı olan iki kişiye ödüllerini Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu verdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ülke genelinde araç içerisinde emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışma sonuçlandı.   Görsel tasarım dalında yarışmaya katılan Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğünde işçi olarak görevli Alaattin Kırat 4’üncü, Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru İsmail Çetin’in oğlu Ramazan Emir Çetin ise yarışmada 5’inci oldu. 9 Mayıs 2018’de başlayıp Ocak 2019’da sona eren yarışmada ödül almaya hak kazananlara ödülleri Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu tarafından verildi. Alaattin Kırat ve Ramazan Emir Çetin’i makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Topaloğlu yarışmacılara yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. 

EMNİYET Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde 'Bu Kemer Sana çok yakışır’ sloganıyla düzenlenen görsel tasarım ve afiş-slogan yarışmasına Tokat’tan katılarak başarılı olan iki kişiye ödüllerini Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu verdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ülke genelinde araç içerisinde emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışma sonuçlandı.

 

Görsel tasarım dalında yarışmaya katılan Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğünde işçi olarak görevli Alaattin Kırat 4’üncü, Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru İsmail Çetin’in oğlu Ramazan Emir Çetin ise yarışmada 5’inci oldu. 9 Mayıs 2018’de başlayıp Ocak 2019’da sona eren yarışmada ödül almaya hak kazananlara ödülleri Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu tarafından verildi. Alaattin Kırat ve Ramazan Emir Çetin’i makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Topaloğlu yarışmacılara yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi