Bu kadarına pes yani. Sakal-ı Şerif'i camiden çaldılar

11.06.2019 - 18:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1929+ kez okundu.
 

Bu kadarına pes yani. Sakal-ı Şerif'i camiden çaldılar

DENİZLİ'nin Çivril ilçesinde, ramazanda halka sergilenmek üzere camiye getirilen Sakal-ı Şerif çalındı. Hırsız ya da hırsızların belirlenip, yakalanması ve Sakal-ı Şerif'in bulunması için çalışma başlatıldı. Ramazan ayında sergilenmesi için Çivril ilçesindeki Yeni Cami'ne getirilen Sakal-ı Şerif'in, bayram sonrası yerinde olmadığı fark edildi. Bunun üzerine cami imamı, polisi arayarak, kutsal emanetin çalındığı ihbarında bulundu. Çivril Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsız ya da hırsızların belirlenip, yakalanması ve Sakal-ı Şerif'in bulunması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

DENİZLİ'nin Çivril ilçesinde, ramazanda halka sergilenmek üzere camiye getirilen Sakal-ı Şerif çalındı. Hırsız ya da hırsızların belirlenip, yakalanması ve Sakal-ı Şerif'in bulunması için çalışma başlatıldı.


Ramazan ayında sergilenmesi için Çivril ilçesindeki Yeni Cami'ne getirilen Sakal-ı Şerif'in, bayram sonrası yerinde olmadığı fark edildi.


Bunun üzerine cami imamı, polisi arayarak, kutsal emanetin çalındığı ihbarında bulundu.


Çivril Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsız ya da hırsızların belirlenip, yakalanması ve Sakal-ı Şerif'in bulunması için çalışma başlatıldı.


Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi