Bomba iddia: Kabinede sürpriz değişiklik

Siyaset 27.05.2020 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2287+ kez okundu.
 

Bomba iddia: Kabinede sürpriz değişiklik

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Twitter hesabından çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Özkiraz, Binali Yıldırım ile Süleyman Soylu Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Berat Albayrak'ın ise Dışişleri Bakanı olmasının konuşulduğunu iddia etti. Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüs (Covid-19) salgını sonrası yapacağı yurt gezisinden önce kabinede değişiklik yapacağını iddia etti.   Eski Başbakan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağını belirten Özkiraz, Berat Albayrak’ın da Dışişleri Bakanı olacağını ileri sürdü. Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’ın yerine ise Adnan Bali’nin isminin konuşulduğunu belirten Özkiraz, “İçişlerine ise aynı ekolden birinin geleceği konuşuluyor” ifadelerini kullandı. “YATIRIMCI BAKANLIKLAR YILDIRIM’A, DİĞERLERİ SOYLU’YA BAĞLANIYOR” Söz konusu iddiaları Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla duyuran Özkiraz’ın iddiaları şöyle: “Arkadaşlar Akp Genel başkanı Erdoğan bir yurt gezisine çıkacağını söyledi. Çoğu kişi bunu bir seçim startı olarak okusa da ben bunu partisindeki yaprak dökümünü engellemek için yaptığını anlatmıştım. Dün aldığım kulis de bunu doğruluyor. Erdoğan geziden sonra önce bir kabine revizyonu yapacak. Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu başkan yardımcısı oluyor. Yatırımcı bakanlıklar Yıldırım’a Diğerleri Soylu’ya bağlanıyor. Albayrak dış işlerine geçiyor ve doğrudan Erdoğan’a bağlı olacak. Yerine Adnan Bali konuşuluyor. İçişlerine ise aynı ekolden birinin geleceği konuşuluyor. Detayları zaman zaman yazarım. Canlı yayına gelebilirsiniz.”

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Twitter hesabından çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Özkiraz, Binali Yıldırım ile Süleyman Soylu Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Berat Albayrak'ın ise Dışişleri Bakanı olmasının konuşulduğunu iddia etti.

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüs (Covid-19) salgını sonrası yapacağı yurt gezisinden önce kabinede değişiklik yapacağını iddia etti.
 

Eski Başbakan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağını belirten Özkiraz, Berat Albayrak’ın da Dışişleri Bakanı olacağını ileri sürdü.


Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’ın yerine ise Adnan Bali’nin isminin konuşulduğunu belirten Özkiraz, “İçişlerine ise aynı ekolden birinin geleceği konuşuluyor” ifadelerini kullandı.


“YATIRIMCI BAKANLIKLAR YILDIRIM’A, DİĞERLERİ SOYLU’YA BAĞLANIYOR”


Söz konusu iddiaları Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla duyuran Özkiraz’ın iddiaları şöyle:


“Arkadaşlar Akp Genel başkanı Erdoğan bir yurt gezisine çıkacağını söyledi. Çoğu kişi bunu bir seçim startı olarak okusa da ben bunu partisindeki yaprak dökümünü engellemek için yaptığını anlatmıştım. Dün aldığım kulis de bunu doğruluyor.


Erdoğan geziden sonra önce bir kabine revizyonu yapacak. Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu başkan yardımcısı oluyor. Yatırımcı bakanlıklar Yıldırım’a Diğerleri Soylu’ya bağlanıyor.


Albayrak dış işlerine geçiyor ve doğrudan Erdoğan’a bağlı olacak. Yerine Adnan Bali konuşuluyor. İçişlerine ise aynı ekolden birinin geleceği konuşuluyor. Detayları zaman zaman yazarım. Canlı yayına gelebilirsiniz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi