Bolu Dağı tünelinden bayram tatilinde 710 bin araç geçti

Karadeniz 10.06.2019 - 11:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2740+ kez okundu.
 

Bolu Dağı tünelinden bayram tatilinde 710 bin araç geçti

RAMAZAN Bayramı tatilinde TEM yolunun Bolu Dağı Tüneli kesiminden 9 günde yaklaşık 710 bin araç geçti. Türkiye'nin en önemli geçiş güzergâhlarından TEM yolunun Bolu Dağı geçişinde 9 günlük bayram tatilinde araç yoğunluğu yaşandı. Batı illerinden Doğu’ya doğru seyahat edenlerin kullandığı Bolu Dağı Tüneli'nden 31 Mayıs Cuma gününden, 10 Haziran Pazartesi gününe kadar 710 bin araç geçti.   Otoyolun Kaynaşlı ve Abant gişeleri arasındaki 23 kilometrelik alan, 90 kamerayla kontrol merkezinden takip edilirken, bayram süresince tünel kontrol merkezinde görevli 40 personel herhangi bir aksaklık yaşanmaması için 24 saat görev yaptı. Bölgede trafikte ciddi bir aksama yaşanmazken, oluşan kaza ve benzeri durumlara anında müdahale edildi. 

RAMAZAN Bayramı tatilinde TEM yolunun Bolu Dağı Tüneli kesiminden 9 günde yaklaşık 710 bin araç geçti. Türkiye'nin en önemli geçiş güzergâhlarından TEM yolunun Bolu Dağı geçişinde 9 günlük bayram tatilinde araç yoğunluğu yaşandı. Batı illerinden Doğu’ya doğru seyahat edenlerin kullandığı Bolu Dağı Tüneli'nden 31 Mayıs Cuma gününden, 10 Haziran Pazartesi gününe kadar 710 bin araç geçti.

 

Otoyolun Kaynaşlı ve Abant gişeleri arasındaki 23 kilometrelik alan, 90 kamerayla kontrol merkezinden takip edilirken, bayram süresince tünel kontrol merkezinde görevli 40 personel herhangi bir aksaklık yaşanmaması için 24 saat görev yaptı. Bölgede trafikte ciddi bir aksama yaşanmazken, oluşan kaza ve benzeri durumlara anında müdahale edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi