Bolu'da doğa yürüyüşü keyfi

Karadeniz 25.06.2019 - 12:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2084+ kez okundu.
 

Bolu'da doğa yürüyüşü keyfi

BOLU Belediyesi ve Bolu Doğa Derneği işbirliğinde hafta sonu Yedigöller mevkiinde doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Türkiye’nin uluslararası işaret sistemiyle belirlenen en uzun yürüyüş parkurlarına sahip olan Bolu'da, Bolu Belediyesi ve Bolu Doğa Derneği işbirliğinde Yedigöller Milli Parkı mevkiinde doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.   Uzunluğu 18 kilometre olan doğa yürüyüşüne Bolu, Ankara, İzmit ve diğer çevre illerden gelen 35 doğasever katıldı. Başlangıcı bin 707 rakımlı tepede verilen ve 820 rakıma kadar inilen yürüyüşte 35 doğasever dik yamaçlardan, derelerden ve göllerden geçerek 18 kilometre boyunca yürüdü. Yürüyüşte Yedigöller'in güzelliklerini keşfeden doğaseverler,  bu anları da fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. 

BOLU Belediyesi ve Bolu Doğa Derneği işbirliğinde hafta sonu Yedigöller mevkiinde doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Türkiye’nin uluslararası işaret sistemiyle belirlenen en uzun yürüyüş parkurlarına sahip olan Bolu'da, Bolu Belediyesi ve Bolu Doğa Derneği işbirliğinde Yedigöller Milli Parkı mevkiinde doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

 

Uzunluğu 18 kilometre olan doğa yürüyüşüne Bolu, Ankara, İzmit ve diğer çevre illerden gelen 35 doğasever katıldı. Başlangıcı bin 707 rakımlı tepede verilen ve 820 rakıma kadar inilen yürüyüşte 35 doğasever dik yamaçlardan, derelerden ve göllerden geçerek 18 kilometre boyunca yürüdü. Yürüyüşte Yedigöller'in güzelliklerini keşfeden doğaseverler,  bu anları da fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi