Bolu'da bağımlılıkla mücadele koordinasyon toplantısı yapıldı

Karadeniz 11.07.2019 - 11:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1533+ kez okundu.
 

Bolu'da bağımlılıkla mücadele koordinasyon toplantısı yapıldı

BOLU'da Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında gerçekleştirildi. Bolu Valiliği'nde Vali Ahmet Ümit başkanlığındaki toplantıya, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Özcan, Cumhuriyet Savcısı İsmail Hakkı Özcan, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir Çelik, İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol ve diğer kurul üyeleri katıldı. Toplantıda sigara, alkol ve uyuşturucu bağımlılığından teknoloji bağımlılığı konularına kadar birçok konuda görüşmelerde bulunulurken, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar da değerlendirildi.   İl Sağlık Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sunumlar yapılarak kentte bağımlılık ile mücadele hakkında yapılan çalışmalar, karşılaşılan sorunlar ve bağımlılıkla mücadele kapsamında bilinçlendirmeye yönelik başlatılan projeler ile ilgili kurul üyelerine bilgiler verildi. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan sunumda, 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü nedeniyle il genelinde yapılan etkinlik ve eğitim çalışmaları kurul üyelerine aktarıldı. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından ‘Kendini Tanı Hayata Katıl’ projesi kapsamında yapılan etkinlikler ve değerlendirme analizini yapan bir sunum katılımcılara aktarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ise 2019 yılı uyuşturucu ile mücadele alanındaki gerçekleştirilen çalışmaların 2018 yılının ilk 6 Ayı ve 2019 yılının ilk 6 ayı karşılaştırmalı olarak katılımcılara aktarıldı. Yapılan sunumların sonrasında kurul üyelerinin kendi fikir ve önerilerini aktarmasının ardından sunumları yapan kurumlara, yapılan çalışma ve projelere emek verenlere teşekkür eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Herkesin üzerine düşen görevi yapmaya çalışması nedeniyle mutlu oldum ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.  

BOLU'da Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında gerçekleştirildi. Bolu Valiliği'nde Vali Ahmet Ümit başkanlığındaki toplantıya, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Özcan, Cumhuriyet Savcısı İsmail Hakkı Özcan, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir Çelik, İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol ve diğer kurul üyeleri katıldı. Toplantıda sigara, alkol ve uyuşturucu bağımlılığından teknoloji bağımlılığı konularına kadar birçok konuda görüşmelerde bulunulurken, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar da değerlendirildi.

 

İl Sağlık Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sunumlar yapılarak kentte bağımlılık ile mücadele hakkında yapılan çalışmalar, karşılaşılan sorunlar ve bağımlılıkla mücadele kapsamında bilinçlendirmeye yönelik başlatılan projeler ile ilgili kurul üyelerine bilgiler verildi. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan sunumda, 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü nedeniyle il genelinde yapılan etkinlik ve eğitim çalışmaları kurul üyelerine aktarıldı. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından ‘Kendini Tanı Hayata Katıl’ projesi kapsamında yapılan etkinlikler ve değerlendirme analizini yapan bir sunum katılımcılara aktarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ise 2019 yılı uyuşturucu ile mücadele alanındaki gerçekleştirilen çalışmaların 2018 yılının ilk 6 Ayı ve 2019 yılının ilk 6 ayı karşılaştırmalı olarak katılımcılara aktarıldı. Yapılan sunumların sonrasında kurul üyelerinin kendi fikir ve önerilerini aktarmasının ardından sunumları yapan kurumlara, yapılan çalışma ve projelere emek verenlere teşekkür eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Herkesin üzerine düşen görevi yapmaya çalışması nedeniyle mutlu oldum ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi