Bolu'da, 8 günde 240 kişiye 'maske' cezası

Karadeniz 30.06.2020 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1847+ kez okundu.
 

Bolu'da, 8 günde 240 kişiye 'maske' cezası

BOLU'da, polis ve jandarma ekiplerinin son 8 günde düzenlediği maske denetiminde, 240 kişiye toplam 216 bin liralık idari para cezası uygulandı.   Bolu Valisi Ahmet Ümit'in vaka sayılarında artış olduğunu açıklamasının ardından kentteki koronavirüs tedbirleri artırıldı. Bu kapsamda polis ve jandarma ekipleri, şehrin birçok yerinde uygulama yaptı. Kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi'nde de ekipler, maskesiz gezenlere ceza kesti. İlçe ve köylerde de maske denetimleri sıklaştırıldı. Son 8 günde polis ve jandarma ekipleri tarafından 240 kişiye maske takmadıkları gerekçesiyle 900'er lira ceza uygulandı. Toplam uygulanan cezanın miktarının 216 bin lira olduğu öğrenilirken, denetimlerin devam edeceği belirtildi. 

BOLU'da, polis ve jandarma ekiplerinin son 8 günde düzenlediği maske denetiminde, 240 kişiye toplam 216 bin liralık idari para cezası uygulandı.

 

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in vaka sayılarında artış olduğunu açıklamasının ardından kentteki koronavirüs tedbirleri artırıldı. Bu kapsamda polis ve jandarma ekipleri, şehrin birçok yerinde uygulama yaptı. Kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi'nde de ekipler, maskesiz gezenlere ceza kesti. İlçe ve köylerde de maske denetimleri sıklaştırıldı. Son 8 günde polis ve jandarma ekipleri tarafından 240 kişiye maske takmadıkları gerekçesiyle 900'er lira ceza uygulandı. Toplam uygulanan cezanın miktarının 216 bin lira olduğu öğrenilirken, denetimlerin devam edeceği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi