Bolu'da 19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları başladı

Karadeniz 15.05.2020 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2711+ kez okundu.
 

Bolu'da 19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları başladı

BOLU’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik haftası sosyal mesafe kuralına uyularak Atatürk anıtına çelenk konuldu.   19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası törenleri koronavirüs kurallarına uyularak başladı. Bu yıl salgın nedeni ile gösteriler ve etkinlikler dışarıda yapılamazken, Bolu’da resmi açılış töreni yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene sporcular katılırken, katılımcılar törende sosyal mesafe kuralına uydu. Tören, Gençlik ve Spor İl Müdür Şerafettin Çilkara'nın, Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlarken, İstiklal Marşı okunup, saygı duruşunda bulunuldu.

BOLU’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik haftası sosyal mesafe kuralına uyularak Atatürk anıtına çelenk konuldu.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası törenleri koronavirüs kurallarına uyularak başladı. Bu yıl salgın nedeni ile gösteriler ve etkinlikler dışarıda yapılamazken, Bolu’da resmi açılış töreni yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene sporcular katılırken, katılımcılar törende sosyal mesafe kuralına uydu. Tören, Gençlik ve Spor İl Müdür Şerafettin Çilkara'nın, Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlarken, İstiklal Marşı okunup, saygı duruşunda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi