Bizim bir numaralı işimiz çiftçinin dostu olmak

Rize 20.05.2019 - 14:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2029+ kez okundu.
 

Bizim bir numaralı işimiz çiftçinin dostu olmak

TOKAT Valiliği tarafından başlatılan "Çilek Tesislerinin Yaygınlaştırılması" projesi kapsamında 600 bin çilek fidesi dağıtımı yapıldı. Tarım ürünleri denildiğinde akla Tokat'ın geldiğini kaydeden Tokat Valisi Ozan Balcı, "Burası tarım memleketi. Bizim bir numaralı işimiz çiftçinin dostu olmak, çiftçinin cebine para koymak. Tarımın yıldızını parlatmamız lazım" dedi.     Tokat Valiliği, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafında başlatılan il genelinde "Çilek Tesislerinin Yaygınlaştırılması" projesi kapsamında 600 bin çilek fidesi çiftçiye dağıtıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen fide dağıtım törenine Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik  İl Tarım ve Orman Müdürü  Orhan Şahin ve çiftçiler katıldı. Tarım ürünleri deyince akla Tokat'ın geldiğini kaydeden Vali Ozan Balcı, "Burası tarım memleketi. Bizim bir numaralı işimiz çiftçinin dostu olmak, çiftçinin cebine para koymak. Tarımın yıldızını parlatmamız lazım.   Türk tarımının parlayan yıldızı Tokat. İnşallah biz hep beraber bunu yapacağımıza inanıyorum. Arazi toplulaştırmalarımız devam ediyor. Büyük sulama barajlarımız var, çalışmalar bitip basınçlı sulamaya geçilecek. DSİ'nin, Özel idarenin, Tarım Müdürlüğünün, Fidanlık Müdürlüğünün, Araştırma Enstitüsünün, Kırsal Kalkınma kurumunun ve diğer kurumların faaliyetleri bittiği zaman buranın zenginliği iki katına çıkacak. 10 yıl içerisinde de çıkar diye düşünüyorum" dedi. 

TOKAT Valiliği tarafından başlatılan "Çilek Tesislerinin Yaygınlaştırılması" projesi kapsamında 600 bin çilek fidesi dağıtımı yapıldı. Tarım ürünleri denildiğinde akla Tokat'ın geldiğini kaydeden Tokat Valisi Ozan Balcı, "Burası tarım memleketi. Bizim bir numaralı işimiz çiftçinin dostu olmak, çiftçinin cebine para koymak. Tarımın yıldızını parlatmamız lazım" dedi.  

 

Tokat Valiliği, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafında başlatılan il genelinde "Çilek Tesislerinin Yaygınlaştırılması" projesi kapsamında 600 bin çilek fidesi çiftçiye dağıtıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen fide dağıtım törenine Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik  İl Tarım ve Orman Müdürü  Orhan Şahin ve çiftçiler katıldı. Tarım ürünleri deyince akla Tokat'ın geldiğini kaydeden Vali Ozan Balcı, "Burası tarım memleketi. Bizim bir numaralı işimiz çiftçinin dostu olmak, çiftçinin cebine para koymak. Tarımın yıldızını parlatmamız lazım.

 

Türk tarımının parlayan yıldızı Tokat. İnşallah biz hep beraber bunu yapacağımıza inanıyorum. Arazi toplulaştırmalarımız devam ediyor. Büyük sulama barajlarımız var, çalışmalar bitip basınçlı sulamaya geçilecek. DSİ'nin, Özel idarenin, Tarım Müdürlüğünün, Fidanlık Müdürlüğünün, Araştırma Enstitüsünün, Kırsal Kalkınma kurumunun ve diğer kurumların faaliyetleri bittiği zaman buranın zenginliği iki katına çıkacak. 10 yıl içerisinde de çıkar diye düşünüyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi