Birine var birine yok Bu işin mantığı ne ?

Sendika 24.05.2019 - 10:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2083+ kez okundu.
 

Birine var birine yok Bu işin mantığı ne ?

Bir Allah’ın kulu şu sosyal denge tazminatını bir açıklasın bize.   Belediyelerde  Özel idarelerde ve bazı diğer kurumlarda Sosyal denge tazminatı adı altında memurlara ek ücretler ödeniyor. Bunun mantığı nedir.   Belediyede çalışan memurla Milli eğitimde, Sağlıkta  ve diğer Bakanlıklarda çalışan memurlar arasında ne fark fark . Burada maksat nedir. Belediye ve Özel idare memurları başka marketten veya Pazardan mı alışveriş ediyor.   İnanın anlamıyorum. Birisi açıklasın. Ey Sendikacı arkadaşlar ne diyorsunuz bu konuya . Memurlara 3.5 zam verilirken bu gün İstanbul Büyükşehir belediyesinde görevli memurlar için Sosyal Denge Sözleşmesi kapsamında tüm  memurlara zam yapıldı. Memurlara ayırca üç de ikramiye verilecek.   Yanı bunun adalet neresinde sendikacılar bunu nasıl açıklıyorsunuz şayet adaletli bir uygulama ise bütün kurumlardaki memurlar için neden istemiyorsunuz      

Bir Allah’ın kulu şu sosyal denge tazminatını bir açıklasın bize.

 

Belediyelerde  Özel idarelerde ve bazı diğer kurumlarda Sosyal denge tazminatı adı altında memurlara ek ücretler ödeniyor. Bunun mantığı nedir.

 

Belediyede çalışan memurla Milli eğitimde, Sağlıkta  ve diğer Bakanlıklarda çalışan memurlar arasında ne fark fark . Burada maksat nedir. Belediye ve Özel idare memurları başka marketten veya Pazardan mı alışveriş ediyor.

 

İnanın anlamıyorum. Birisi açıklasın. Ey Sendikacı arkadaşlar ne diyorsunuz bu konuya . Memurlara 3.5 zam verilirken bu gün İstanbul Büyükşehir belediyesinde görevli memurlar için Sosyal Denge Sözleşmesi kapsamında tüm  memurlara zam yapıldı. Memurlara ayırca üç de ikramiye verilecek.

 

Yanı bunun adalet neresinde sendikacılar bunu nasıl açıklıyorsunuz şayet adaletli bir uygulama ise bütün kurumlardaki memurlar için neden istemiyorsunuz

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi