BİRİ RİZELİ BİRİ RİZE'DEN. HALKIN TAKDİRİNİ TOPLADILAR.

Türkiye 02.09.2020 - 10:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2788+ kez okundu.
 

BİRİ RİZELİ BİRİ RİZE'DEN. HALKIN TAKDİRİNİ TOPLADILAR.

Daha önce Rize  İkizdere Kaymakamlığı yapan Hakkâri Valisi İdris Akbıyık İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Rizeli Tevfik Kumbasar ile birlikte güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonlar sonucu bölücü terör örgütünden temizlenen İkiyaka Dağlarındaki 3.450 rakımlı Göllerbaşı ve Düztepe Üs Bölgelerinde incelemelerde bulundu.     Hakkâri Valisi İdris Akbıyık asayiş ve can mal güvenliğinin her zaman ön planda tutulduğu Hakkâri’de devletin bütün imkânlarıyla hizmet için çalıştığını söyledi.1997-99 yıllarında İkizdere Kaymakamlığı yapan Vali İdris Akbıyık ’önceliğimiz halkın huzur ve güvenliğidir. Yurdumuzun güzel köşesi Hakkâri’de insanımızın mutlu sağlıklı yaşaması için çalışmalarımız devam edecek. Bütün çalışma arkadaşlarımla aynı bilinç içinde hemen her gün sahadayız’ dedi. Son Cumhurbaşkanlığı atamasıyla Erzurum Çat ilçesi Kaymakamlığından Hakkâri Vali Yardımcılığına atanan Rizeli Tevfik Kumbasar İl Genel Sekreterliği görevine atanmıştı. İl Genel Sekreteri olarak Hakkâri’de bütün yatırımları yakından takip etmesiyle kısa sürede dikkat çeken Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar kısa sürede çalışmalarıyla halkında sempatisini kazandı.

Daha önce Rize  İkizdere Kaymakamlığı yapan Hakkâri Valisi İdris Akbıyık İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Rizeli Tevfik Kumbasar ile birlikte güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonlar sonucu bölücü terör örgütünden temizlenen İkiyaka Dağlarındaki 3.450 rakımlı Göllerbaşı ve Düztepe Üs Bölgelerinde incelemelerde bulundu.

   
Hakkâri Valisi İdris Akbıyık asayiş ve can mal güvenliğinin her zaman ön planda tutulduğu Hakkâri’de devletin bütün imkânlarıyla hizmet için çalıştığını söyledi.1997-99 yıllarında İkizdere Kaymakamlığı yapan Vali İdris Akbıyık ’önceliğimiz halkın huzur ve güvenliğidir. Yurdumuzun güzel köşesi Hakkâri’de insanımızın mutlu sağlıklı yaşaması için çalışmalarımız devam edecek. Bütün çalışma arkadaşlarımla aynı bilinç içinde hemen her gün sahadayız’ dedi. Son Cumhurbaşkanlığı atamasıyla Erzurum Çat ilçesi Kaymakamlığından Hakkâri Vali Yardımcılığına atanan Rizeli Tevfik Kumbasar İl Genel Sekreterliği görevine atanmıştı. İl Genel Sekreteri olarak Hakkâri’de bütün yatırımları yakından takip etmesiyle kısa sürede dikkat çeken Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar kısa sürede çalışmalarıyla halkında sempatisini kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi