Beşiktaş, Trabzon'a geldi

Spor 31.01.2020 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1987+ kez okundu.
 

Beşiktaş, Trabzon'a geldi

Süper Lig'in 20’nci haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Trabzon'a geldi. Trabzon Havalimanı’na saat 16.40 sıralarında gelen Beşiktaş kafilesini az sayıda siyah-beyazlı taraftar karşıladı.   Beşiktaş kafilesi polis kordonu altında dış hatlar gelen yolcu salonundan çıkış yaptıktan sonra kendilerini bekleyen otobüsle Rize’ye hareket etti. Başkan Ahmet Nur Çebi de kafilede yer aldı. Çaykur Rizespor ile Beşiktaş, yarın saat 17.00’de Çaykur Didi Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 

Süper Lig'in 20’nci haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Trabzon'a geldi. Trabzon Havalimanı’na saat 16.40 sıralarında gelen Beşiktaş kafilesini az sayıda siyah-beyazlı taraftar karşıladı.

 

Beşiktaş kafilesi polis kordonu altında dış hatlar gelen yolcu salonundan çıkış yaptıktan sonra kendilerini bekleyen otobüsle Rize’ye hareket etti. Başkan Ahmet Nur Çebi de kafilede yer aldı. Çaykur Rizespor ile Beşiktaş, yarın saat 17.00’de Çaykur Didi Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi