Belediyeden 3 bin kişiye iftar

Karadeniz 20.05.2019 - 22:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2394+ kez okundu.
 

Belediyeden 3 bin kişiye iftar

ZONGULDAK Belediyesi, araç trafiğine kapatılan kent merkezindeki köprü üzerinde 3 bin kişiye iftar verdi. Fevkani Köprüsü üzerinde düzenlenen iftara Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Ak Parti Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.   Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, vatandaşların masalarını dolaşarak sohbet etti. Okunan duaların ardından 3 bin kişi, ezanla birlikte orucunu açtı. Ramazan ayının en bereketli ve en güzel aylardan biri olduğunu ifade eden başkan Alan, “Ramazanın bereketini aynı masada paylaşmak ve manevi duygularımıza güç katmak için hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Birlik ve beraberlik duygularımızı daha da güçlendirerek, ramazan ayının bu güzel ve manevi ortamında sizlerle birlikte orucumuzu açmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum.   Bu mübarek ayda, sevgi, saygı, sabır ve hoşgörü duygularımızın pekişmesi adına, Rabbim nice bereketli sofralarda bir araya gelmeyi nasip eylesin. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.” dedi.    

ZONGULDAK Belediyesi, araç trafiğine kapatılan kent merkezindeki köprü üzerinde 3 bin kişiye iftar verdi. Fevkani Köprüsü üzerinde düzenlenen iftara Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Ak Parti Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, vatandaşların masalarını dolaşarak sohbet etti. Okunan duaların ardından 3 bin kişi, ezanla birlikte orucunu açtı. Ramazan ayının en bereketli ve en güzel aylardan biri olduğunu ifade eden başkan Alan, “Ramazanın bereketini aynı masada paylaşmak ve manevi duygularımıza güç katmak için hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Birlik ve beraberlik duygularımızı daha da güçlendirerek, ramazan ayının bu güzel ve manevi ortamında sizlerle birlikte orucumuzu açmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum.

 

Bu mübarek ayda, sevgi, saygı, sabır ve hoşgörü duygularımızın pekişmesi adına, Rabbim nice bereketli sofralarda bir araya gelmeyi nasip eylesin. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi