BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM'IN ACI GÜNÜ

Vefat 14.08.2020 - 11:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2160+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM'IN ACI GÜNÜ

Rize'nin KALKANDERE İlçesinin ak Partili belediye Başkanı kenan YILDIRIM'ın Acı günü Yıldırım'ın İstanbulda yaşayan kardeşi hayatını kaybetti. Vefat haberisini sosyal medya üzerinden duyuran Başkan Yıldırım; "Kardeşim Rauf YILDIRIM'ı kaybettik, Cenazesi Yarın(15.08.2020) Saat:14:00 da İstanbul Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Hacı Alaattin Elmas Camiinde Kılınacaktır." dedi. RizeninSesi ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet YILDIRIM ailsine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Rize'nin KALKANDERE İlçesinin ak Partili belediye Başkanı kenan YILDIRIM'ın Acı günü


Yıldırım'ın İstanbulda yaşayan kardeşi hayatını kaybetti. Vefat haberisini sosyal medya üzerinden duyuran Başkan Yıldırım; "Kardeşim Rauf YILDIRIM'ı kaybettik, Cenazesi Yarın(15.08.2020) Saat:14:00 da İstanbul Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Hacı Alaattin Elmas Camiinde Kılınacaktır." dedi.


RizeninSesi ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet YILDIRIM ailsine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi