Beklenen atama. İLÇE Başkanı oldu

Siyaset 07.08.2019 - 12:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2064+ kez okundu.
 

Beklenen atama. İLÇE Başkanı oldu

Ak Parti'nin İzmir Menderes ilçe Başkanlığına Uzun yıllardır Menderes'te ikamet eden Ordulu işadamı Süleyman ARTÇI atandı. Ak Parti'mnin Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan KANDEMİR'den görevlendirme belgesini aşlan ARTÇI  yaptığı açıklamada şunları söyledi.   Partimizin Değerli Mensupları, Değerli hemşerilerim,  Sevgili Dostlarım; Uzun yıllardır inanç ve kararlılıkla sürdürdüğüm AK yolculuğumda üzerime düşen, bana verilen her sorumluluğu yerine getirme azmini taşıdım. İlçem, şehrim ve ülkemin ikbal ve istikbali için; hemşerilerimin ve milletimizin refahı için çalıştım. Bugün; AK Parti Menderes İlçe Başkanlığı'na layık görülmüş olmak; sorumluluklarımı artırmakla birlikte hizmet etme heyecanımı da körükleyen büyük bir bahtiyarlıktır. Bizler için makam ve mevki yoktur, 'millete hizmet yolu' vardır. Bu yolu benim için genişleten ve partimin ilçemdeki temsilcisi olmayı şahsıma layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a; İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli'ye ve parti büyüklerime; bana inanan ve destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bu görevi; alnım açık, başım dik ve gece gündüz çalışarak yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Allah utandırmasın, yolumuz açık olsun...

Ak Parti'nin İzmir Menderes ilçe Başkanlığına Uzun yıllardır Menderes'te ikamet eden Ordulu işadamı Süleyman ARTÇI atandı.


Ak Parti'mnin Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan KANDEMİR'den görevlendirme belgesini aşlan ARTÇI  yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 

Partimizin Değerli Mensupları,

Değerli hemşerilerim, 

Sevgili Dostlarım;

Uzun yıllardır inanç ve kararlılıkla sürdürdüğüm AK yolculuğumda üzerime düşen, bana verilen her sorumluluğu yerine getirme azmini taşıdım. İlçem, şehrim ve ülkemin ikbal ve istikbali için; hemşerilerimin ve milletimizin refahı için çalıştım. Bugün; AK Parti Menderes İlçe Başkanlığı'na layık görülmüş olmak; sorumluluklarımı artırmakla birlikte hizmet etme heyecanımı da körükleyen büyük bir bahtiyarlıktır.


Bizler için makam ve mevki yoktur, 'millete hizmet yolu' vardır. Bu yolu benim için genişleten ve partimin ilçemdeki temsilcisi olmayı şahsıma layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a; İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli'ye ve parti büyüklerime; bana inanan ve destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bu görevi; alnım açık, başım dik ve gece gündüz çalışarak yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Allah utandırmasın, yolumuz açık olsun...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi