Bayburt'ta vefa buluşması

Siyaset 16.08.2019 - 10:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2432+ kez okundu.
 

Bayburt'ta vefa buluşması

BAYBURT'ta,  AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünde Ak Parti il başkanlığı tarafından organize edilen vefa yemeğinde geçmiş dönemlerde il teşkilatında görev yapan belediye başkanı, milletvekilleri, il başkanları, merkez ilçe başkanları ve gençlik kolları başkanları bir araya geldi. Ak Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat ve Milletvekili Fetani Battal tarafından organize edilen yemeğe eski İçişleri Bakanı ve eski Bayburt Milletvekili Dr. Ülkü Güney ile eski Milletvekili Bünyamin Özbek, eski Belediye Başkanlarından Bekir Çetin, Mete Memiş, eski il başkanlarından Hakan Kobal, Yusuf Elçi katıldı.    AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "AK Parti bir kadro partisi olarak kurulmuş, bugüne kadar kazandığı başarılara da hep istişareyle, ekip çalışmasıyla, dayanışmayla ulaşmıştır. Bundan sonraki başarılarımızın yolu da işte bu birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirmekten geçiyor. Yalnızca sevda yetmez, bu uğurda tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi korkusuzca, aşkla, gururla, imanla ve hiç yılmadan mücadele etmek, soysuzların ve üniformalı hainlerin karşısında elif gibi dimdik durmak da gereklidir. AK Partili olmak, 27 Nisan E-muhtırasına karşı ‘hadi oradan’ diyebilmektir. Bu yüzden Partimiz ve liderimiz dün olduğu gibi bugün de halkın yanında oldu. Bunun neticesinde milletimiz geçen 18 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında olmuş, partimizi ve partimizin kurucusu devletimizin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hak ettiği yere getirmiştir.Bizde bubağlamda Bayburt ve ülkemiz için bir ve beraber olacağız ve Bu hedeflere sağlam bir şekilde ulaşacağız." dedi.  

BAYBURT'ta,  AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünde Ak Parti il başkanlığı tarafından organize edilen vefa yemeğinde geçmiş dönemlerde il teşkilatında görev yapan belediye başkanı, milletvekilleri, il başkanları, merkez ilçe başkanları ve gençlik kolları başkanları bir araya geldi. Ak Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat ve Milletvekili Fetani Battal tarafından organize edilen yemeğe eski İçişleri Bakanı ve eski Bayburt Milletvekili Dr. Ülkü Güney ile eski Milletvekili Bünyamin Özbek, eski Belediye Başkanlarından Bekir Çetin, Mete Memiş, eski il başkanlarından Hakan Kobal, Yusuf Elçi katıldı. 

 

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "AK Parti bir kadro partisi olarak kurulmuş, bugüne kadar kazandığı başarılara da hep istişareyle, ekip çalışmasıyla, dayanışmayla ulaşmıştır. Bundan sonraki başarılarımızın yolu da işte bu birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirmekten geçiyor. Yalnızca sevda yetmez, bu uğurda tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi korkusuzca, aşkla, gururla, imanla ve hiç yılmadan mücadele etmek, soysuzların ve üniformalı hainlerin karşısında elif gibi dimdik durmak da gereklidir. AK Partili olmak, 27 Nisan E-muhtırasına karşı ‘hadi oradan’ diyebilmektir. Bu yüzden Partimiz ve liderimiz dün olduğu gibi bugün de halkın yanında oldu. Bunun neticesinde milletimiz geçen 18 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında olmuş, partimizi ve partimizin kurucusu devletimizin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hak ettiği yere getirmiştir.Bizde bubağlamda Bayburt ve ülkemiz için bir ve beraber olacağız ve Bu hedeflere sağlam bir şekilde ulaşacağız." dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi