Başkan Özcan okulları ziyaret etti

Karadeniz 24.06.2019 - 19:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3107+ kez okundu.
 

Başkan Özcan okulları ziyaret etti

TOKAT’ın Niksar İlçe Belediye Başkanı Özdilek Özcan, seminerleri devam eden okulları ziyaret etti. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İmam Hatip Ortaokulu, 15 Temmuz Şehit Ferhat Kaya İlkokulu, Kırkkızlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 15 Temmuz Şehit Erdem Diker Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlk-Orta Okulu ile 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret ederek öğretmenler ve okul yöneticileriyle bir araya geldi.    Öğretmenlerin Niksar ile ilgili görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Özcan, öğretmenler ve okul yöneticilerine güzel bir yaz tatili geçirmeleri temennisinde bulundu. 

TOKAT’ın Niksar İlçe Belediye Başkanı Özdilek Özcan, seminerleri devam eden okulları ziyaret etti. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İmam Hatip Ortaokulu, 15 Temmuz Şehit Ferhat Kaya İlkokulu, Kırkkızlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 15 Temmuz Şehit Erdem Diker Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlk-Orta Okulu ile 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret ederek öğretmenler ve okul yöneticileriyle bir araya geldi.

 

 Öğretmenlerin Niksar ile ilgili görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Özcan, öğretmenler ve okul yöneticilerine güzel bir yaz tatili geçirmeleri temennisinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi