Başkan Özcan birim müdürleri ile bir araya geldi

Karadeniz 20.05.2019 - 16:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2692+ kez okundu.
 

Başkan Özcan birim müdürleri ile bir araya geldi

TOKAT’ın Niksar ilçesi Belediye Başkanı Özdilek Özcan, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle haftalık istişare toplantısında bir araya geldi. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ın makamında yapılan haftalık istişare toplantısına, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.   Haftanın istişaresini yaptıklarını belirten Başkan Özcan, "Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte haftalık olağan istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Niksarımızı ve insanımız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek için belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. Hizmetler hakkında bilgi alarak yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz" diye konuştu.

TOKAT’ın Niksar ilçesi Belediye Başkanı Özdilek Özcan, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle haftalık istişare toplantısında bir araya geldi. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ın makamında yapılan haftalık istişare toplantısına, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

 

Haftanın istişaresini yaptıklarını belirten Başkan Özcan, "Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte haftalık olağan istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Niksarımızı ve insanımız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek için belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. Hizmetler hakkında bilgi alarak yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi