Başkan Eroğlu, Tokatlı iş insanları ile buluştu

Karadeniz 20.11.2019 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2212+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu, Tokatlı iş insanları ile buluştu

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ankara'da iş insanları ile bir araya gelerek Tokat’ta yatırım yapılması konusunda istişarelerde bulundu. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ankara'da yaşayan Tokatlı iş insanları ile bir araya geldi. Başkan Eroğlu, Tokat'ta yapılması planan yatırımlar hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Toplantı sonrası açıkalamada bulunan Başkan Eroğlu, "Tokat tarih, kültür ve doğası ile eşsiz bir memleket. Bizler emanetini aldığımız halkımıza layık icraatlar yapmaya gayret ettik, etmeye de devam ediyoruz. İnsanlarımızın doğduğu topraklarda doyması en büyük çabamız. Şükürler olsun Tokat merkezde 2014 yılında 1200’lerde olan sigortalı çalışan sayısı şuan 5000’leri geçti. Yeterli mi değil, istiyoruz ki bu sayıya bir 5000 daha katalım" dedi.    'GENÇLERİMİZİN GELECEK VE İŞ KAYGISI OLMASIN' Tokat'ta nüfuzun her yıl 4-5 bin arasında arttığını söyleyen Başkan Eroğlu, "Sermayenin bir yere yönelmesi kolay gerçekleşmiyor. Ulaşım başta olmak üzere cazibe merkezi olmanız gerekiyor. Son 4-5 yıldır Tokat’ın kabuğunu kırdığını, gelişim noktasında yol aldığını hep beraber görüyoruz. Tokat merkez nüfusumuz her yıl 4-5 bin artıyor. Bu durum ekonomik göstergelerin olumlu yönde olmasının en büyük sonucudur. Gençlerimizin gelecek ve iş kaygısı olmasın istiyoruz. Ankara’da iş insanlarımızla Tokat’a yatırım yapmaları noktasında çok güzel görüşmeler yaptık. Doğdukları topraklara karşı kendilerini sorumlu hisseden, taşın altına elini koyan iş adamlarımıza hassaten teşekkür ediyorum. Tokat’a önümüzde ki günlerde güzel müjdelerimiz olacak" şeklinde konuştu.  

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ankara'da iş insanları ile bir araya gelerek Tokat’ta yatırım yapılması konusunda istişarelerde bulundu. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ankara'da yaşayan Tokatlı iş insanları ile bir araya geldi. Başkan Eroğlu, Tokat'ta yapılması planan yatırımlar hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Toplantı sonrası açıkalamada bulunan Başkan Eroğlu, "Tokat tarih, kültür ve doğası ile eşsiz bir memleket. Bizler emanetini aldığımız halkımıza layık icraatlar yapmaya gayret ettik, etmeye de devam ediyoruz. İnsanlarımızın doğduğu topraklarda doyması en büyük çabamız. Şükürler olsun Tokat merkezde 2014 yılında 1200’lerde olan sigortalı çalışan sayısı şuan 5000’leri geçti. Yeterli mi değil, istiyoruz ki bu sayıya bir 5000 daha katalım" dedi. 

 

'GENÇLERİMİZİN GELECEK VE İŞ KAYGISI OLMASIN' Tokat'ta nüfuzun her yıl 4-5 bin arasında arttığını söyleyen Başkan Eroğlu, "Sermayenin bir yere yönelmesi kolay gerçekleşmiyor. Ulaşım başta olmak üzere cazibe merkezi olmanız gerekiyor. Son 4-5 yıldır Tokat’ın kabuğunu kırdığını, gelişim noktasında yol aldığını hep beraber görüyoruz. Tokat merkez nüfusumuz her yıl 4-5 bin artıyor. Bu durum ekonomik göstergelerin olumlu yönde olmasının en büyük sonucudur. Gençlerimizin gelecek ve iş kaygısı olmasın istiyoruz. Ankara’da iş insanlarımızla Tokat’a yatırım yapmaları noktasında çok güzel görüşmeler yaptık. Doğdukları topraklara karşı kendilerini sorumlu hisseden, taşın altına elini koyan iş adamlarımıza hassaten teşekkür ediyorum. Tokat’a önümüzde ki günlerde güzel müjdelerimiz olacak" şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi