Başkan Eroğlu: Mesele Tokat'sa gerisi teferruattır

Karadeniz 11.11.2019 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2602+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu: Mesele Tokat'sa gerisi teferruattır

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Bu şehir hepimizin. Mesele Tokat'sa gerisi teferruattır misali bizim derdimiz kadim şehrimiz Tokat'tır"dedi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Erğolu ve teknik ekbiyle birlikte Bedestenlioğlu Mahallesi, Yeniyurt ve Derbent Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri tarfında ilgiyle karşılanan Başkan Eroğlu vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Başkan Eroğlu mahalleleri teknik ekibi ve mahalle muhtarlarıyla birlikte adım adım, sokak sokak inceledi. Mahalle buluşmalarının devam edeceğini belirten Başkan Eroğlu, "İki günü eşit olan ziyandadır buyuran Peygamberimizin sözü gereği bizler de durmadan, hız kesmeden hizmete devam ediyoruz.   Bu anlamda bizlere vermiş olduğunuz güven ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte şehre olan bakışımız bizlerde bir tecrübe oluşturdu. Şehrimizi daha nasıl büyütürüz bunun birikimleri mevcut, bunun içinde önümüzdeki süreçte neler yapacağımıza birlikte karar vereceğiz. İnsanlarla dertleşmek, birlikte karar vermek, insanlarımızla sohbet etmek bizim en önemli şiarımız oldu. Bu düşünceden kesinlikle sapmadan yolumuza devam edeceğiz. Bizim yolumuzu siz belirlediniz bizler de sizin çizdiğiniz yoldan gideceğiz. Buradaki insanların hepsinin farklı düşüncesi olabilir, ortak aklı, birlikte karar vermeyi, mahalle sakinlerimizle birlikte istişare etmeyi çok önemsiyoruz. Bu şehir hepimizin. Mesele Tokat'sa gerisi teferruattır misali bizim derdimiz kadim şehrimiz Tokat'tır. Bir yandan mahallelerimizdeki eksiklikleri giderirken bir yandan da Tokat'ın ekonomik anlamda büyümesi, huzurlu ve güvenli bir şehir olması için gayret ediyoruz. Yeniyurt Mahallesi 2 bin 887 nüfusa sahip bir mahallemiz. Mahallemizde birçok bulvar ve cadde mevcut. Mahallemizdeki birçok kavşak ve Turhal-Tokat karayolu Karayollarına ait. Yeniyurt Mahallemizde kavşak dönüşlerinde ve karayolunda sıkıntılar mevcut. Bu sıkıntılar ise Karayollarına ait. Burası şehrin içi olduğu için karayollarına bu konuyu birçok kez karayollarına ilettik ve takibini yapıyoruz. 2019 yılı içerisinde karayolları bu belirtilen sıkıntıları programa dahil etmediler. 2020 yılına alınması için takip ediyor, görüşmelerimizi yapıyoruz. OSB bölgesine geçiş alanına bir kavşak yapılmasını karayollarından talep ettik, inşallah yapılacaktır" dedi. 

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Bu şehir hepimizin. Mesele Tokat'sa gerisi teferruattır misali bizim derdimiz kadim şehrimiz Tokat'tır"dedi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Erğolu ve teknik ekbiyle birlikte Bedestenlioğlu Mahallesi, Yeniyurt ve Derbent Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri tarfında ilgiyle karşılanan Başkan Eroğlu vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Başkan Eroğlu mahalleleri teknik ekibi ve mahalle muhtarlarıyla birlikte adım adım, sokak sokak inceledi. Mahalle buluşmalarının devam edeceğini belirten Başkan Eroğlu, "İki günü eşit olan ziyandadır buyuran Peygamberimizin sözü gereği bizler de durmadan, hız kesmeden hizmete devam ediyoruz.

 

Bu anlamda bizlere vermiş olduğunuz güven ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte şehre olan bakışımız bizlerde bir tecrübe oluşturdu. Şehrimizi daha nasıl büyütürüz bunun birikimleri mevcut, bunun içinde önümüzdeki süreçte neler yapacağımıza birlikte karar vereceğiz. İnsanlarla dertleşmek, birlikte karar vermek, insanlarımızla sohbet etmek bizim en önemli şiarımız oldu. Bu düşünceden kesinlikle sapmadan yolumuza devam edeceğiz. Bizim yolumuzu siz belirlediniz bizler de sizin çizdiğiniz yoldan gideceğiz. Buradaki insanların hepsinin farklı düşüncesi olabilir, ortak aklı, birlikte karar vermeyi, mahalle sakinlerimizle birlikte istişare etmeyi çok önemsiyoruz. Bu şehir hepimizin. Mesele Tokat'sa gerisi teferruattır misali bizim derdimiz kadim şehrimiz Tokat'tır. Bir yandan mahallelerimizdeki eksiklikleri giderirken bir yandan da Tokat'ın ekonomik anlamda büyümesi, huzurlu ve güvenli bir şehir olması için gayret ediyoruz. Yeniyurt Mahallesi 2 bin 887 nüfusa sahip bir mahallemiz. Mahallemizde birçok bulvar ve cadde mevcut. Mahallemizdeki birçok kavşak ve Turhal-Tokat karayolu Karayollarına ait. Yeniyurt Mahallemizde kavşak dönüşlerinde ve karayolunda sıkıntılar mevcut. Bu sıkıntılar ise Karayollarına ait. Burası şehrin içi olduğu için karayollarına bu konuyu birçok kez karayollarına ilettik ve takibini yapıyoruz. 2019 yılı içerisinde karayolları bu belirtilen sıkıntıları programa dahil etmediler. 2020 yılına alınması için takip ediyor, görüşmelerimizi yapıyoruz. OSB bölgesine geçiş alanına bir kavşak yapılmasını karayollarından talep ettik, inşallah yapılacaktır" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi