Başkan Eroğlu: Bu süreci birlikte aşacağız

Karadeniz 23.03.2020 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1976+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu: Bu süreci birlikte aşacağız

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, koronavirüse karşı Tokat'ta alınan önlemler konusunda açıklama yaptı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan ülkemizde de görülen koronavirüse karşı belediye olarak aldıkları önlemlerden bahsederek yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Eroğlu, "Bu sıkıntılı günleri değerli vatandaşlarımızın destekleri ve sağ duyuları ile birlikte aşacağız" dedi.   Eroğlu, "Virüsün ülkemizde görüldüğü ilk gün, Sayın Valimizin Başkanlığında yapmış olduğumuz, koronovirüse karşı izleyeceğimiz yol haritamızı belirlediğimiz toplantımızda, aldığımız kararları titizlikle uygulayarak, virüsün şehrimizde yayılmasını önleyici tüm önlemleri süratle aldık. İlk günden itibaren zaten var olan şehrimizdeki hijyen ve temizlik çalışmalarımızı en ücra köşelere kadar götürüyoruz. Bu kapsamda, ortak kullanım özelliğine sahip tüm alanlar, ayırt edilmeksizin dezenfekte ediliyor. Kaldırımlar periyodik aralıklarla yıkanıyor. Halk otobüsleri, otobüs durakları, çöp kutuları, çöp konteynerları ve vatandaşlarımızın, yoğun olarak kullandığı şehirler arası otobüs terminali, ibadethaneler, kamu kurumları, özel ticarethanelerimizi dezenfekte ettik, çalışmalar her gün devam ediyor. Ekiplerimiz; bulvarlarımız, caddelerimiz ve sokaklarımızda bir yandan yıkama çalışması yaparken bir yandan da ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Gerek sosyal medya aracılığı ve gerekse açık hava reklam alanları ile; kişisel olarak dikkat etmemiz gereken hususlarda halkımızı bilgilendirdik. Bizler için mesai mefhumu gözetmeksizin, emek harcayan sağlık çalışanlarına, belediye personelimize, emniyet güçlerimize ve diğer tüm çalışanlara kolaylıklar diliyorum" dedi. 

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, koronavirüse karşı Tokat'ta alınan önlemler konusunda açıklama yaptı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan ülkemizde de görülen koronavirüse karşı belediye olarak aldıkları önlemlerden bahsederek yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Eroğlu, "Bu sıkıntılı günleri değerli vatandaşlarımızın destekleri ve sağ duyuları ile birlikte aşacağız" dedi.

 

Eroğlu, "Virüsün ülkemizde görüldüğü ilk gün, Sayın Valimizin Başkanlığında yapmış olduğumuz, koronovirüse karşı izleyeceğimiz yol haritamızı belirlediğimiz toplantımızda, aldığımız kararları titizlikle uygulayarak, virüsün şehrimizde yayılmasını önleyici tüm önlemleri süratle aldık. İlk günden itibaren zaten var olan şehrimizdeki hijyen ve temizlik çalışmalarımızı en ücra köşelere kadar götürüyoruz. Bu kapsamda, ortak kullanım özelliğine sahip tüm alanlar, ayırt edilmeksizin dezenfekte ediliyor. Kaldırımlar periyodik aralıklarla yıkanıyor. Halk otobüsleri, otobüs durakları, çöp kutuları, çöp konteynerları ve vatandaşlarımızın, yoğun olarak kullandığı şehirler arası otobüs terminali, ibadethaneler, kamu kurumları, özel ticarethanelerimizi dezenfekte ettik, çalışmalar her gün devam ediyor. Ekiplerimiz; bulvarlarımız, caddelerimiz ve sokaklarımızda bir yandan yıkama çalışması yaparken bir yandan da ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Gerek sosyal medya aracılığı ve gerekse açık hava reklam alanları ile; kişisel olarak dikkat etmemiz gereken hususlarda halkımızı bilgilendirdik. Bizler için mesai mefhumu gözetmeksizin, emek harcayan sağlık çalışanlarına, belediye personelimize, emniyet güçlerimize ve diğer tüm çalışanlara kolaylıklar diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi