Başkan Eroğlu: Asfalt çalışmalarımız devam ediyor

Karadeniz 30.06.2020 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2085+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu: Asfalt çalışmalarımız devam ediyor

TOKAT Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, yeni normalleşme sürecinde yaz aylarının gelmesiyle birlikte yol yapım ve asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Tokat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri çalışmalarına devam ediyor.    Yeni normalleşme süreciyle birlikte Topçubağı ve Perakende Mahallelerini birbirine bağlayan Molla Hüsrev Caddesi'nde yenileme çalışmaları tamamlandı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu çalışmalarla ilgili olarak "Molla Hüsrev Caddemizin asfaltını hafta sonu tamamladık. Önceki hafta da Alipaşa Mahallesi Askerlik Şubesi önünde asfalt yapmıştık. Asfalt çalışmalarımız aşama aşama devam edecek. Ayrıca Yenişehir Caddesi'nde de asfalt yapım çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz, kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarını tamamladıktan sonra asfaltını yaparak, trafiğe açacaklar. Tokat'ın gelişmesi noktasında mesai mefhumu gütmeden gece-gündüz emek sarf eden bütün ekiplerimize teşekkür ediyorum. Mahallelerimize ve Tokat'ımıza hayırlı olsun" dedi. 

TOKAT Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, yeni normalleşme sürecinde yaz aylarının gelmesiyle birlikte yol yapım ve asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Tokat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

 

 Yeni normalleşme süreciyle birlikte Topçubağı ve Perakende Mahallelerini birbirine bağlayan Molla Hüsrev Caddesi'nde yenileme çalışmaları tamamlandı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu çalışmalarla ilgili olarak "Molla Hüsrev Caddemizin asfaltını hafta sonu tamamladık. Önceki hafta da Alipaşa Mahallesi Askerlik Şubesi önünde asfalt yapmıştık. Asfalt çalışmalarımız aşama aşama devam edecek. Ayrıca Yenişehir Caddesi'nde de asfalt yapım çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz, kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarını tamamladıktan sonra asfaltını yaparak, trafiğe açacaklar. Tokat'ın gelişmesi noktasında mesai mefhumu gütmeden gece-gündüz emek sarf eden bütün ekiplerimize teşekkür ediyorum. Mahallelerimize ve Tokat'ımıza hayırlı olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi