Başkan Eroğlu: 2 ay için 2 milyon lira ayırdık

Karadeniz 10.04.2020 - 20:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2210+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu: 2 ay için 2 milyon lira ayırdık

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, koronavirüs salgını nedeniyle 2 aylık süreç için 2 milyon lira kaynak ayırdıklarını söyledi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile telekonferans yöntemiyle toplantı yaptı. Toplantıda virüsün etkilerini azaltmak adına yapılan çalışmalar görüşüldü. Haftalık birim müdürleri toplantısına telekonferans sistemiyle devam edeceklerini belirterek, açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, koronavirüsün etkilerine karşı yapılan çalışmaların her geçen gün daha da artacağını söyledi.Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu birim müdürlerine yönelik yaptığı konuşmada; “Son 4 aydır dünya genelinde oluşan koronavirüs, son 1 aydır ülkemizde ve şehrimizde baş gösterdi. Tokat’ta da bu sıkıntılı süreci yaşıyoruz. Sağlık Bakanımızın ifadesiyle, tedbirler konusunda belediyelere önemli görevler düşüyor. Bu koronavirüs bir musibet ve Allah’tan gelen bir olay. Bu bağlamda hepimiz bu musibetten gereken dersleri almalıyız. Bugün Camilere gidemiyoruz, cenazelerimize katılamıyoruz, hasta ziyareti edemiyoruz, kimse birbiriyle görüşemiyor. Büyüklerimizle dahi uzaktan, telefonla görüşüyoruz. Demek ki; biz kullar olarak bazı hatalar içerisindeyiz ki, Cenabı Allah’ta bizlere bu musibeti tüm dünya üzerine gönderdi. İnanıyorum ki, bu süreçten gerekli dersleri alarak en az hasarla atlatarak daha sağlıklı bir dünyaya kavuşuruz. Sabırla, görevlerimizi en iyi şekilde yaparak bu süreci atlatacağız" dedi.    10 BİN AİLEYE GIDA PAKETİ DAĞITILACAK Tokat Belediyesi olarak 2 milyon liralık kaynak ayırdıklarını ifade eden Başkan Eroğlu, "Önümüzdeki iki ay için 10 Bin paket hazırlatıyoruz. Bu 10 Bin paketi 2 aylık süreçte yardıma muhtaç hale gelmiş insanlarımızın hepsine dağıtacağız. Ayrıca maddi durumu sıkıntıya düşen insanlarımıza toplamda 250 Bin TL’lik hediye çeki dağıtacağız. Yine nakit para ihtiyacı olanlara ise Encümenimiz üzerinden toplamda 750 Bin TL’lik nakit para ayırdık. Önümüzdeki iki aylık süre için toplamda 2 Milyon TL’lik para ayırdık. İhtiyaçlı olduğuna inandığınız insanları bizlere iletmeniz durumunda yardımları gerçekleştireceğiz. Yine maske konusunda halkımıza dağıtımları gerçekleştiriyoruz. Emek veren, gecesini gündüzüne katarak çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de toplantılarımıza bu sistemle devam edeceğiz" dedi.

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, koronavirüs salgını nedeniyle 2 aylık süreç için 2 milyon lira kaynak ayırdıklarını söyledi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile telekonferans yöntemiyle toplantı yaptı. Toplantıda virüsün etkilerini azaltmak adına yapılan çalışmalar görüşüldü. Haftalık birim müdürleri toplantısına telekonferans sistemiyle devam edeceklerini belirterek, açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, koronavirüsün etkilerine karşı yapılan çalışmaların her geçen gün daha da artacağını söyledi.Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu birim müdürlerine yönelik yaptığı konuşmada; “Son 4 aydır dünya genelinde oluşan koronavirüs, son 1 aydır ülkemizde ve şehrimizde baş gösterdi. Tokat’ta da bu sıkıntılı süreci yaşıyoruz. Sağlık Bakanımızın ifadesiyle, tedbirler konusunda belediyelere önemli görevler düşüyor. Bu koronavirüs bir musibet ve Allah’tan gelen bir olay. Bu bağlamda hepimiz bu musibetten gereken dersleri almalıyız. Bugün Camilere gidemiyoruz, cenazelerimize katılamıyoruz, hasta ziyareti edemiyoruz, kimse birbiriyle görüşemiyor. Büyüklerimizle dahi uzaktan, telefonla görüşüyoruz. Demek ki; biz kullar olarak bazı hatalar içerisindeyiz ki, Cenabı Allah’ta bizlere bu musibeti tüm dünya üzerine gönderdi. İnanıyorum ki, bu süreçten gerekli dersleri alarak en az hasarla atlatarak daha sağlıklı bir dünyaya kavuşuruz. Sabırla, görevlerimizi en iyi şekilde yaparak bu süreci atlatacağız" dedi. 

 

10 BİN AİLEYE GIDA PAKETİ DAĞITILACAK Tokat Belediyesi olarak 2 milyon liralık kaynak ayırdıklarını ifade eden Başkan Eroğlu, "Önümüzdeki iki ay için 10 Bin paket hazırlatıyoruz. Bu 10 Bin paketi 2 aylık süreçte yardıma muhtaç hale gelmiş insanlarımızın hepsine dağıtacağız. Ayrıca maddi durumu sıkıntıya düşen insanlarımıza toplamda 250 Bin TL’lik hediye çeki dağıtacağız. Yine nakit para ihtiyacı olanlara ise Encümenimiz üzerinden toplamda 750 Bin TL’lik nakit para ayırdık. Önümüzdeki iki aylık süre için toplamda 2 Milyon TL’lik para ayırdık. İhtiyaçlı olduğuna inandığınız insanları bizlere iletmeniz durumunda yardımları gerçekleştireceğiz. Yine maske konusunda halkımıza dağıtımları gerçekleştiriyoruz. Emek veren, gecesini gündüzüne katarak çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de toplantılarımıza bu sistemle devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi