Başkan Bekler: Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz

Karadeniz 28.08.2019 - 11:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2672+ kez okundu.
 

Başkan Bekler: Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz

TOKAT'ın Turhal İlçesi Belediye Başkanı İlker Bekler, ilçede kurulan Çarşamba pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Bekler, "Her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Her fırsatta halkımız ile iç içe olmaya çalışıyoruz" dedi.  Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, ilçede kurulan Çarşamba pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.   Pazar tezgahlarını dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Bekler'e halk yoğun ilgi gösterdi.  İlçede her hafta kurulan Çarşamba pazarını ziyaret ettiklerini kaydeden Başkan Bekler, "Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelip onları dinleyerekbizlerden isteklerini öğrenip, ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye özen gösteriyoruz. Bizler istek ve ihtiyaçlara çözüm bulmak ve  Turhal'ımıza değer hizmetler üretmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz . Her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Her fırsatta halkımız ile iç içe olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve onlardan gördüğümüz ilgi karşısında mutlu oluyoruz" dedi. 

TOKAT'ın Turhal İlçesi Belediye Başkanı İlker Bekler, ilçede kurulan Çarşamba pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Bekler, "Her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Her fırsatta halkımız ile iç içe olmaya çalışıyoruz" dedi.  Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, ilçede kurulan Çarşamba pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

 

Pazar tezgahlarını dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Bekler'e halk yoğun ilgi gösterdi.  İlçede her hafta kurulan Çarşamba pazarını ziyaret ettiklerini kaydeden Başkan Bekler, "Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelip onları dinleyerekbizlerden isteklerini öğrenip, ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye özen gösteriyoruz. Bizler istek ve ihtiyaçlara çözüm bulmak ve  Turhal'ımıza değer hizmetler üretmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz . Her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Her fırsatta halkımız ile iç içe olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve onlardan gördüğümüz ilgi karşısında mutlu oluyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi