BAŞARILI ÇALIŞMA TAKDİR EDİLDİ

Rize 25.10.2019 - 09:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2595+ kez okundu.
 

BAŞARILI ÇALIŞMA TAKDİR EDİLDİ

İstanbul-Maltepe’de geçen hafta yapılan 11.Rize Tanıtım Günlerinde İkizdere ilçesinin temsil edilmesine başarılı çalışmalarda bulunan Kaymakamlık personeli Kaymakam tarafından ödüllendirildi.  Rize Tanıtım günlerinde İlçenin tanıtımı ve temsilinde yaptıkları başarılı çalışmalar sonucu Yaşı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, İlçe Tarım Müdürü Murat Kutluk’a Başarı Belgesi Birlik personeli Suzan Bilgin’e Kaymakam Tarık Buğra Seyhan tarafından Teşekkür Belgesi verildi. Kaymakamlık Makamında belgeleri verirken bir konuşma yapan Kaymakam Tarık Buğra Seyhan ‘Kaymakamlığımız İlçe Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Murat Kutluk'a kurumlarındaki çalışmalarında ve İstanbul'da düzenlenen 11.Rize günleri etkinliklerinin programının hazırlanmasında ve icrasında göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı Başarı Belgesi, Birlik personeli Suzan Bilgin'e ise Teşekkür Belgesi ile ödüllendim. Çalışma sonucu başarı her zaman gelir’dedi. 

İstanbul-Maltepe’de geçen hafta yapılan 11.Rize Tanıtım Günlerinde İkizdere ilçesinin temsil edilmesine başarılı çalışmalarda bulunan Kaymakamlık personeli Kaymakam tarafından ödüllendirildi. 


Rize Tanıtım günlerinde İlçenin tanıtımı ve temsilinde yaptıkları başarılı çalışmalar sonucu Yaşı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, İlçe Tarım Müdürü Murat Kutluk’a Başarı Belgesi Birlik personeli Suzan Bilgin’e Kaymakam Tarık Buğra Seyhan tarafından Teşekkür Belgesi verildi. Kaymakamlık Makamında belgeleri verirken bir konuşma yapan Kaymakam Tarık Buğra Seyhan ‘Kaymakamlığımız İlçe Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Murat Kutluk'a kurumlarındaki çalışmalarında ve İstanbul'da düzenlenen 11.Rize günleri etkinliklerinin programının hazırlanmasında ve icrasında göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı Başarı Belgesi, Birlik personeli Suzan Bilgin'e ise Teşekkür Belgesi ile ödüllendim. Çalışma sonucu başarı her zaman gelir’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi