BARO BAŞKANLARININ YÜRÜYÜŞÜNÜ DESTEKLİYORUZ

Siyaset 21.06.2020 - 11:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1602+ kez okundu.
 

BARO BAŞKANLARININ YÜRÜYÜŞÜNÜ DESTEKLİYORUZ

CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, bütün Türkiye’ de baro Başkanlarının Ankara’ ya yürümesini parti olarak desteklediklerini açıkladı CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, Avukatlar yasasının değiştirilmesine ilişkin teklifi protesto eden baro başkanları, Türkiye'nin farklı illerinden Ankara'ya doğru yürüyüş başlatmasının bir adalet arayışı olduğunu ifade etti Başkan Deniz, “Baro Başkanlarının sorunlarını dile getirmek için Ankara'ya yapmış olduğu yürüyüşü destekliyoruz.  Rize Barosu'nun da aslında ortaklaşmış olduğu sorunları dile getirmek için yola çıkmış olmasını isterdik. Ama tercihleri bu şekilde olmuş. Takdir kendilerinin. Ama eminim ki Rize'den de bu yürüyüşe katılmanın doğru olacağını düşünen avukatlar vardır. Bu nedenle çağrı da da bulunuyoruz, Yürüyüşe katılan Baro Başkanlarımız arasında Rizeli olan hemşerilerimiz varsa onlar, eğer yoksa Artvin'den Trabzon'dan, Giresun'dan, Ordu'dan giden Baro Başkanlarımız bizlerinde selamlarını ve dayanışma dileklerini iletsinler” dedi.

CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, bütün Türkiye’ de baro Başkanlarının Ankara’ ya yürümesini parti olarak desteklediklerini açıkladı


CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, Avukatlar yasasının değiştirilmesine ilişkin teklifi protesto eden baro başkanları, Türkiye'nin farklı illerinden Ankara'ya doğru yürüyüş başlatmasının bir adalet arayışı olduğunu ifade etti


Başkan Deniz, “Baro Başkanlarının sorunlarını dile getirmek için Ankara'ya yapmış olduğu yürüyüşü destekliyoruz.  Rize Barosu'nun da aslında ortaklaşmış olduğu sorunları dile getirmek için yola çıkmış olmasını isterdik. Ama tercihleri bu şekilde olmuş. Takdir kendilerinin. Ama eminim ki Rize'den de bu yürüyüşe katılmanın doğru olacağını düşünen avukatlar vardır. Bu nedenle çağrı da da bulunuyoruz, Yürüyüşe katılan Baro Başkanlarımız arasında Rizeli olan hemşerilerimiz varsa onlar, eğer yoksa Artvin'den Trabzon'dan, Giresun'dan, Ordu'dan giden Baro Başkanlarımız bizlerinde selamlarını ve dayanışma dileklerini iletsinler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi