Baraj gölünde kayıkla sürüklenen oğlunu kurtarmak isterken boğuldu

Karadeniz 11.07.2020 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2058+ kez okundu.
 

Baraj gölünde kayıkla sürüklenen oğlunu kurtarmak isterken boğuldu

ÇORUM'un İskilip ilçesinde Obruk Barajı'nda, kayıkla sürüklenen oğlunu kurtarmak isteyen Mustafa Acar (41), girdiği gölde akıntıya kapıldı. Balıkçıların yardımıyla gölden çıkarılan Acar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.      Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Karaburun köyünde meydana geldi. Obruk Barajı yakınındaki çiftlikte tel örgü çalışması yapan Mustafa Acar, çocuğunun bulunduğu kayığın akıntıya kapıldığını fark etti. Baraj Gölünde ilerleyen kayığı çekmek için suya giren ve bir süre yüzen Acar, gözden kayboldu. Acar için çiftlikte bulunan yakınları, jandarma ve sağlık görevlilerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık görevlileri sevk edilirken, balıkçılarda sandallarla açıldıkları baraj gölünde çocuğun bulunduğu kayığı kıyıya çekti. Ekiplerin olay yerine gelmesiyle balıkçıların da desteği ile arama çalışması başlatıldı. Balıkçıların ağlarına takılan Acar, sudan çıkarılarak olay yerinde hazır bekletilen ambulansla İskilip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acar, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. FOTOĞRAFLI

ÇORUM'un İskilip ilçesinde Obruk Barajı'nda, kayıkla sürüklenen oğlunu kurtarmak isteyen Mustafa Acar (41), girdiği gölde akıntıya kapıldı. Balıkçıların yardımıyla gölden çıkarılan Acar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.   

 

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Karaburun köyünde meydana geldi. Obruk Barajı yakınındaki çiftlikte tel örgü çalışması yapan Mustafa Acar, çocuğunun bulunduğu kayığın akıntıya kapıldığını fark etti. Baraj Gölünde ilerleyen kayığı çekmek için suya giren ve bir süre yüzen Acar, gözden kayboldu. Acar için çiftlikte bulunan yakınları, jandarma ve sağlık görevlilerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık görevlileri sevk edilirken, balıkçılarda sandallarla açıldıkları baraj gölünde çocuğun bulunduğu kayığı kıyıya çekti. Ekiplerin olay yerine gelmesiyle balıkçıların da desteği ile arama çalışması başlatıldı. Balıkçıların ağlarına takılan Acar, sudan çıkarılarak olay yerinde hazır bekletilen ambulansla İskilip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acar, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi