Balıkesirsporlu Rahmi Anıl, resmen Trabzonspor'da

Spor 27.05.2020 - 21:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1680+ kez okundu.
 

Balıkesirsporlu Rahmi Anıl, resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, TFF 1'inci Lig ekiplerinden Ekol Hastanesi Balıkesirspor'un 20 yaşındaki futbolcusu Rahmi Anıl Başaran ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.   Trabzonspor, Ekol Hastanesi Balıkesirspor'dan Rahmi Anıl Başaran transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Rahmi Anıl Başaran'ın kulübümüze transferi konusunda, Balıkesirspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Balıkesirspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak, KDV dahil 2.000.000.TL ödenecektir. Ayrıca, Balıkesirspor Kulübü'ne; Futbolcunun, Süper Lig ve/veya UEFA müsabakalarında toplam 8 gol atması halinde, bir defaya mahsus olmak üzere (KDV dahil) 300.000.TL, Futbolcunu, Süper Lig ve/veya UEFA müsabakalarının toplam 15 tanesinde maça ilk 11'de başlaması halinde, bir defaya mahsus olmak üzere (KDV dahil) 300.000.TL, Futbolcunun, Şirketimizle sözleşmesi devam ederken, üçüncü bir kulübe kesin transferi halinde, Balıkesirspor'a ödenen tüm ücretlerin düşülmesi sonrası kalan tutarın  (KDV dahil) yüzde 10'u, ödenecektir" denildi.

Trabzonspor, TFF 1'inci Lig ekiplerinden Ekol Hastanesi Balıkesirspor'un 20 yaşındaki futbolcusu Rahmi Anıl Başaran ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Trabzonspor, Ekol Hastanesi Balıkesirspor'dan Rahmi Anıl Başaran transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Rahmi Anıl Başaran'ın kulübümüze transferi konusunda, Balıkesirspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Balıkesirspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak, KDV dahil 2.000.000.TL ödenecektir. Ayrıca, Balıkesirspor Kulübü'ne; Futbolcunun, Süper Lig ve/veya UEFA müsabakalarında toplam 8 gol atması halinde, bir defaya mahsus olmak üzere (KDV dahil) 300.000.TL, Futbolcunu, Süper Lig ve/veya UEFA müsabakalarının toplam 15 tanesinde maça ilk 11'de başlaması halinde, bir defaya mahsus olmak üzere (KDV dahil) 300.000.TL, Futbolcunun, Şirketimizle sözleşmesi devam ederken, üçüncü bir kulübe kesin transferi halinde, Balıkesirspor'a ödenen tüm ücretlerin düşülmesi sonrası kalan tutarın  (KDV dahil) yüzde 10'u, ödenecektir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi