Bakan Rizeli Öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim 19.08.2019 - 11:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1520+ kez okundu.
 

Bakan Rizeli Öğrencilerle bir araya geldi.

"Liseler Çok Okuyor,Çok Geziyor "projesine çektikleri video ile katılmaya hak kazanan Rize / Çayeli Anadolu Lisesi öğrencileri Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK ile biraraya geldiler.   Düzköy Gençlik kampını ziyaret eden Bakan Selçuk, öğrencilere sohbet etti. Liseli gençlerin okuma projesine ilgilerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK "Okuma çalışmalarını ve bu alanda yapılan etkinlikleri önemsiyorum.Bu alanda yapılan çalışmaları destekliyorum.Düzköy 'de yeşillikler içinde bir ortamda gençler ile beraber olmak bizleri de mutlu etti"dedi.

"Liseler Çok Okuyor,Çok Geziyor "projesine çektikleri video ile katılmaya hak kazanan Rize / Çayeli Anadolu Lisesi öğrencileri Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK ile biraraya geldiler.

 

Düzköy Gençlik kampını ziyaret eden Bakan Selçuk, öğrencilere sohbet etti. Liseli gençlerin okuma projesine ilgilerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK "Okuma çalışmalarını ve bu alanda yapılan etkinlikleri önemsiyorum.Bu alanda yapılan çalışmaları destekliyorum.Düzköy 'de yeşillikler içinde bir ortamda gençler ile beraber olmak bizleri de mutlu etti"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi