BAHÇEDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Vefat 13.05.2020 - 04:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2101+ kez okundu.
 

BAHÇEDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Rize’nin Ardeşen ilçesinin Belediye Başkanı Avni Kahya’nın babasının amcası Ali Kahya, rdeşen Merkez Mahalledeki evinin altında yer alan  bahçede ölü olarak bulundu.   Komşuları, 90 yaşlarındaki Kahya’nın bahçede hareketsiz yattığını görünce sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kahya’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Kalp krizi geçirdiği düşünülen Kahya’nın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi Rize Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Rize’nin Ardeşen ilçesinin Belediye Başkanı Avni Kahya’nın babasının amcası Ali Kahya, rdeşen Merkez Mahalledeki evinin altında yer alan  bahçede ölü olarak bulundu.

 

Komşuları, 90 yaşlarındaki Kahya’nın bahçede hareketsiz yattığını görünce sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. 


Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kahya’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Kalp krizi geçirdiği düşünülen Kahya’nın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi Rize Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi