BAHANE HAZIR. GOLDE FAUL VARDI. 4-5 EKSİĞİMİZ VAR

Spor 09.12.2019 - 22:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2793+ kez okundu.
 

BAHANE HAZIR. GOLDE FAUL VARDI. 4-5 EKSİĞİMİZ VAR

iSMAİL KARTAL Maçtan sonra konuştu.     Çaykur Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal, 1-0'lık İM Kayserispor mağlubiyetini beIN SPORTS'a değerlendirdi.   "Biz elimizdeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Maça iyi başlayan taraf bizdik. Yediğimiz golde faul vardı. En fazla canı yanan takım biziz. Ben futbol kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Bizim başımıza 6. kez geldi bu sezon. Çocuk kanlar içinde kaldı. Kayserispor da elinden geleni yaptı ve kazandı. Futbolcularla bir değerlendirme yapıp deplasmanda neden puan alamadığımızı sorgulamamız lazım. Önce kendimize bakmamız lazım. Artık bizim için her maç final. 3 puanı alsaydık düşüncelerimiz farklı olabilirdi. Kasımpaşa maçına hazırlanacağız şimdi."   "Tartışmaya açık bir pozisyonda geriye düştük" Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maça iyi başlayan tarafın kendileri olduğunu söyledi.   "Tartışmaya açık bir pozisyonda geriye düştük." diyen Kartal, "En az bir puanla ayrılmayı düşünüyorduk. Çok pozisyon bulduk. Bunları değerlendiremedik. Rakip takıma zaman zaman arkada boş alanlar bıraktık. Kazanmak isteyen, puan almak isteyen taraf bizdik. Oyuncularımız 1-0 geriye düşmesine rağmen oyunu bırakmadı, onlara teşekkür ediyorum. Evimizde oynayacağımız Kasımpaşa maçına odaklandık." değerlendirmesini yaptı.     İstikbal Mobilya Kayserispor teknik direktörü Bülent Uygun, 1-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçını beIN SPORTS'a değerlendirdi.     Bülent Uygun'un maç sonu açıklamaları şu şekilde:    "Maçın manşeti olarak 'Onurun duruşu' derdim. Bir çok sorunla uğraştık sezon başından beri. Berna hanımın gelişi ile bir şeyler değişime gitti. Oyuncularımız da onurlu duruşları ile bizleri memnun etti. Çalışmaya devam etmeliyiz. Bir üst sıraya çıktık. Kadro mühendisliği olarak çok sorunumuz var. Bu takımı kümede bırakacağız. Futbolcularımı alnından öpüyorum. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Dualarını eksik etmesinler."

iSMAİL KARTAL Maçtan sonra konuştu.
 

 

Çaykur Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal, 1-0'lık İM Kayserispor mağlubiyetini beIN SPORTS'a değerlendirdi.
 

"Biz elimizdeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Maça iyi başlayan taraf bizdik. Yediğimiz golde faul vardı. En fazla canı yanan takım biziz. Ben futbol kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Bizim başımıza 6. kez geldi bu sezon. Çocuk kanlar içinde kaldı. Kayserispor da elinden geleni yaptı ve kazandı. Futbolcularla bir değerlendirme yapıp deplasmanda neden puan alamadığımızı sorgulamamız lazım. Önce kendimize bakmamız lazım. Artık bizim için her maç final. 3 puanı alsaydık düşüncelerimiz farklı olabilirdi. Kasımpaşa maçına hazırlanacağız şimdi."

 


"Tartışmaya açık bir pozisyonda geriye düştük"


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maça iyi başlayan tarafın kendileri olduğunu söyledi.
 
"Tartışmaya açık bir pozisyonda geriye düştük." diyen Kartal, "En az bir puanla ayrılmayı düşünüyorduk. Çok pozisyon bulduk. Bunları değerlendiremedik. Rakip takıma zaman zaman arkada boş alanlar bıraktık. Kazanmak isteyen, puan almak isteyen taraf bizdik. Oyuncularımız 1-0 geriye düşmesine rağmen oyunu bırakmadı, onlara teşekkür ediyorum. Evimizde oynayacağımız Kasımpaşa maçına odaklandık." değerlendirmesini yaptı.

 

 

İstikbal Mobilya Kayserispor teknik direktörü Bülent Uygun, 1-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçını beIN SPORTS'a değerlendirdi.
 
 
Bülent Uygun'un maç sonu açıklamaları şu şekilde: 
 

"Maçın manşeti olarak 'Onurun duruşu' derdim. Bir çok sorunla uğraştık sezon başından beri. Berna hanımın gelişi ile bir şeyler değişime gitti. Oyuncularımız da onurlu duruşları ile bizleri memnun etti. Çalışmaya devam etmeliyiz. Bir üst sıraya çıktık. Kadro mühendisliği olarak çok sorunumuz var. Bu takımı kümede bırakacağız. Futbolcularımı alnından öpüyorum. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Dualarını eksik etmesinler."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi