Baca yangınında, minarenin yandığını zannettiler

Karadeniz 18.06.2019 - 14:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2180+ kez okundu.
 

Baca yangınında, minarenin yandığını zannettiler

SAMSUN'un İlkadım ilçesinde bir restoranın bacasında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Baca ile dikey açıda olan minarenin yandığını sananlar, itfaiyeye 'minare yanıyor 'ihbarında bulundu. İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bir restoranın bacasında yangın çıktı. İş yeri sahibinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.   Bu sırada bazı kişiler, baca ile dikey açıda olan Kılıçdere Camii'nin minaresinin yandığını zannedip, itfaiyeye 'minare yanıyor 'ihbarında bulundu. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, alevlere müdahale ederek, kısa sürede söndürdü. 

SAMSUN'un İlkadım ilçesinde bir restoranın bacasında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Baca ile dikey açıda olan minarenin yandığını sananlar, itfaiyeye 'minare yanıyor 'ihbarında bulundu. İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bir restoranın bacasında yangın çıktı. İş yeri sahibinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

Bu sırada bazı kişiler, baca ile dikey açıda olan Kılıçdere Camii'nin minaresinin yandığını zannedip, itfaiyeye 'minare yanıyor 'ihbarında bulundu. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, alevlere müdahale ederek, kısa sürede söndürdü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi