Az bir bütçe ile kaliteli bir kadro oluşturmanın peşindeyiz

Spor 10.06.2019 - 18:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2498+ kez okundu.
 

Az bir bütçe ile kaliteli bir kadro oluşturmanın peşindeyiz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, transfer çalışmalarını 5 Temmuza kadar bitirmek istediklerini belirterek, “ Bazı menajerlerle görüşüyoruz. Eski oyuncularımızın kulüpleriyle görüşüyoruz. Çok yüksek fiyat çekenler var. Yüksek fiyat çeken menajerlerle görüşmeyi keserek pazarlık bile yapmıyoruz. Türk futbolunun ekonomik yapısı ortada, böyle bir ortamda takımı ekonomik anlamda sıkıntıya sokacak hamlelerden uzak duruyoruz. Az bir bütçe ile kaliteli bir kadro oluşturmanın peşindeyiz” dedi.   Her mevkide 2-3 oyuncu düşündüğünü kaydeden Çaykur Rizespor teknik Direktörü İsmail Kartal, Okan Buruk’ un giderken bıraktığı raporu değerlendiriyoruz. Geçen yıl oynanan bütün maçları izliyorum. Mevcut kadroda olan futbolculardan göndereceğimiz oyuncular olacak. Göndereceğimiz oyuncularla önümüzdeki hafta görüşüp kulüp bulmalarını isteyeceğim. Ben takımıma faydalı olacak oyuncuyu tutarım, tribünde oturan oyuncuyu takımımda istemem” dedi.   Çaykur Rizespor teknik Direktörü İsmail Kartal, “Geçen yıl kiralık olarak bu takımda yer alan oyunculardan 4-5 ini tutmak istiyoruz. Ancak kulüpleri ederinden daha yüksek fiyat çekiyor. İster istemez geri adım atıyoruz. Bu oyuncuların yerine sportif menajerimiz yılmaz bal’ ın sezon boyunca izlediği oyuncular var. Onlarla görüşmeye başlayacağız. Yurt içinden ve yurt dışından transferler yapacağız. Yeni alacağımız oyuncular arasında genç oyuncularda olacak” dedi.   Alt yapının çok önemli olduğunu kaydeden Teknik Direktör İsmail Kartal, “ Alt yapıdan gelen oyuncuları severim. Çalıştırdığım her takımda alt yapıdan gelen oyuncuları oynattım. Çaykur Rizespor’ un mükemmel bir tesisi var. Alt yapı tesisleri de 2020 yılında tamamlanacak. Alt yapı tesislerimiz tamamlandığında çok daha farklı bir alt yapı hamlemiz olacak. Gelecek yıllarda alt yapıdan gelen oyuncularımızı pişirip satacağımız bir kulüp olacağız” dedi.   İlyas GÜR

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, transfer çalışmalarını 5 Temmuza kadar bitirmek istediklerini belirterek, “ Bazı menajerlerle görüşüyoruz. Eski oyuncularımızın kulüpleriyle görüşüyoruz. Çok yüksek fiyat çekenler var. Yüksek fiyat çeken menajerlerle görüşmeyi keserek pazarlık bile yapmıyoruz. Türk futbolunun ekonomik yapısı ortada, böyle bir ortamda takımı ekonomik anlamda sıkıntıya sokacak hamlelerden uzak duruyoruz. Az bir bütçe ile kaliteli bir kadro oluşturmanın peşindeyiz” dedi.

 

Her mevkide 2-3 oyuncu düşündüğünü kaydeden Çaykur Rizespor teknik Direktörü İsmail Kartal, Okan Buruk’ un giderken bıraktığı raporu değerlendiriyoruz. Geçen yıl oynanan bütün maçları izliyorum. Mevcut kadroda olan futbolculardan göndereceğimiz oyuncular olacak. Göndereceğimiz oyuncularla önümüzdeki hafta görüşüp kulüp bulmalarını isteyeceğim. Ben takımıma faydalı olacak oyuncuyu tutarım, tribünde oturan oyuncuyu takımımda istemem” dedi.

 

Çaykur Rizespor teknik Direktörü İsmail Kartal, “Geçen yıl kiralık olarak bu takımda yer alan oyunculardan 4-5 ini tutmak istiyoruz. Ancak kulüpleri ederinden daha yüksek fiyat çekiyor. İster istemez geri adım atıyoruz. Bu oyuncuların yerine sportif menajerimiz yılmaz bal’ ın sezon boyunca izlediği oyuncular var. Onlarla görüşmeye başlayacağız. Yurt içinden ve yurt dışından transferler yapacağız. Yeni alacağımız oyuncular arasında genç oyuncularda olacak” dedi.

 

Alt yapının çok önemli olduğunu kaydeden Teknik Direktör İsmail Kartal, “ Alt yapıdan gelen oyuncuları severim. Çalıştırdığım her takımda alt yapıdan gelen oyuncuları oynattım. Çaykur Rizespor’ un mükemmel bir tesisi var. Alt yapı tesisleri de 2020 yılında tamamlanacak. Alt yapı tesislerimiz tamamlandığında çok daha farklı bir alt yapı hamlemiz olacak. Gelecek yıllarda alt yapıdan gelen oyuncularımızı pişirip satacağımız bir kulüp olacağız” dedi.

 

İlyas GÜR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi