Avrupa'da Kara Gece. Ne Varsa Cim Bom da var

Spor 20.09.2019 - 00:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2880+ kez okundu.
 

Avrupa'da Kara Gece. Ne Varsa Cim Bom da var

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi K Grubunda çıktığı ilk maçta Slovakya ekibi Slovan Bratislava'a duraklama dakikalarında yediği gollerle 4-2 mağlup oldu. Temsilcimiz 1 puana çok yakınken son 2 dakikada kalesinde 2 gol görerek büyük bir şok yaşadı ve Avrupa'ya mağlubiyetle başladı.   UEFA Avrupa Ligi J grubunda temsilcimiz Başakşehir deplasmanda Roma ile karşı karşıya geldi. İtalyan temsilcizi Roma seyircisi önünde sergilediği iyi oyunla sahadan 4-0 galip ayrılmayı başardı.   Getafe Trabzonspor maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşaması heyecanımız başladı. Temsilcimiz deplasmanda Getafe'ye 1-0'lık skorla mağlup oldu. Trabzonspor'da Uğurcan performansıyla devleşti ama yetmedi   Dün akşam Şampiyonlar liginde mücadele eden Galatasaray deplasmanda Brugg ile 0-0 berabere kalarak kötü oyuna rağmen bir puan almayı başarırken  Yine Avrupa'da ne varsa CİM BOM' da var dedirtti.

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi K Grubunda çıktığı ilk maçta Slovakya ekibi Slovan Bratislava'a duraklama dakikalarında yediği gollerle 4-2 mağlup oldu. Temsilcimiz 1 puana çok yakınken son 2 dakikada kalesinde 2 gol görerek büyük bir şok yaşadı ve Avrupa'ya mağlubiyetle başladı.

 

UEFA Avrupa Ligi J grubunda temsilcimiz Başakşehir deplasmanda Roma ile karşı karşıya geldi. İtalyan temsilcizi Roma seyircisi önünde sergilediği iyi oyunla sahadan 4-0 galip ayrılmayı başardı.

 

Getafe Trabzonspor maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşaması heyecanımız başladı. Temsilcimiz deplasmanda Getafe'ye 1-0'lık skorla mağlup oldu. Trabzonspor'da Uğurcan performansıyla devleşti ama yetmedi

 

Dün akşam Şampiyonlar liginde mücadele eden Galatasaray deplasmanda Brugg ile 0-0 berabere kalarak kötü oyuna rağmen bir puan almayı başarırken  Yine Avrupa'da ne varsa CİM BOM' da var dedirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi