AVM’lerden flaş coronavirüz kararı!

Türkiye 14.03.2020 - 19:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2516+ kez okundu.
 

AVM’lerden flaş coronavirüz kararı!

AVM’lerden flaş corona kararı! Çalışma süresi kısaltıldı, çocuk oyun alanları kapatıldı Corona virüsüne karşı alınacak tedbirleri görüşmek üzere toplantı yapan Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği, AVM'lerin saat 12.00 - 20.00 arasında açık tutulmasına ve çocuk oyun alanlarının kapatılarak dezenfekte edilmesine karar verdi. Türkiye’de corona virüsü vakalarının görülmesinin ardından halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde sıkı önlemler alınmaya başlandı. Bu kapsamda AVM’lerde de önlemler en üst seviyeye çıkarıldı. CORONA TEDBİRLERİ KONUŞULDU Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği, bugün corona virüsüne karşı tedbirleri görüşmek üzere bir toplantı yaptı. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş başkanlığında yapılan toplantıda salgın sürecine ilişkin alınacak yeni önlemler konuşuldu. ÇALIŞMA SÜRESİ KISALTILDI TRT Haber’in aktardığına göre, toplantıda AVM’lerde ilk etapta çalışma süresi kısaltıldı. Daha önce 10.00 -22.00 saatleri arasında hizmet veren AVM’lerin saat 12.00 – 20.00 arasında hizmet vermesi karar bağlandı. Toplantıda ayrıca AVM’lerdeki çocuk oyun alanlarının kapatılıp dezenfekte edilmesi karar bağlandı. DEZENFEKSİYON YAPILACAK Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş dün yaptığı yazılı açıklamada da, “İnsanların dokunduğu ne kadar yer varsa özel olarak müdahale ediyoruz. Merdivenlerden tuvaletlere kadar her yer didik didik özel dezenfeksiyon ürünleri ile detaylı bir şekilde temizleniyor. AVM çalışanları ile ziyaretçilerini de koronavirüs ve önlemlerle ilgili bilgilendirmeye özen gösteriyoruz” ifadelerine yer vermişti.

AVM’lerden flaş corona kararı! Çalışma süresi kısaltıldı, çocuk oyun alanları kapatıldı


Corona virüsüne karşı alınacak tedbirleri görüşmek üzere toplantı yapan Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği, AVM'lerin saat 12.00 - 20.00 arasında açık tutulmasına ve çocuk oyun alanlarının kapatılarak dezenfekte edilmesine karar verdi.
Türkiye’de corona virüsü vakalarının görülmesinin ardından halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde sıkı önlemler alınmaya başlandı. Bu kapsamda AVM’lerde de önlemler en üst seviyeye çıkarıldı.


CORONA TEDBİRLERİ KONUŞULDU


Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği, bugün corona virüsüne karşı tedbirleri görüşmek üzere bir toplantı yaptı. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş başkanlığında yapılan toplantıda salgın sürecine ilişkin alınacak yeni önlemler konuşuldu.


ÇALIŞMA SÜRESİ KISALTILDI


TRT Haber’in aktardığına göre, toplantıda AVM’lerde ilk etapta çalışma süresi kısaltıldı. Daha önce 10.00 -22.00 saatleri arasında hizmet veren AVM’lerin saat 12.00 – 20.00 arasında hizmet vermesi karar bağlandı. Toplantıda ayrıca AVM’lerdeki çocuk oyun alanlarının kapatılıp dezenfekte edilmesi karar bağlandı.


DEZENFEKSİYON YAPILACAK


Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş dün yaptığı yazılı açıklamada da, “İnsanların dokunduğu ne kadar yer varsa özel olarak müdahale ediyoruz. Merdivenlerden tuvaletlere kadar her yer didik didik özel dezenfeksiyon ürünleri ile detaylı bir şekilde temizleniyor. AVM çalışanları ile ziyaretçilerini de koronavirüs ve önlemlerle ilgili bilgilendirmeye özen gösteriyoruz” ifadelerine yer vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi