Avcı: Yusufeli'nde güçlenerek yola devam edeceğiz

Siyaset 25.05.2019 - 11:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2776+ kez okundu.
 

Avcı: Yusufeli'nde güçlenerek yola devam edeceğiz

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Yusufeli ilçesinde parti teşkilatları ile bir araya geldi.  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, 2 Haziran’da Yusufeli’nde yapılacak seçimlerde MHP’nin adayını geri çektiğini belirterek Cumhur İttifakı'nı daha da güçlendirerek Yusufeli’nde yollarına devam edeceklerini söyledi.   Avcı, “Yusufeli ilçesinde malumunuz seçim konusunda bir iptal kararı gelmişti. Biz de bu iptal kararını parti organlarımızla birlikte saygıyla karşıladık ve nihayetinde hukukun verdiği bu karar neticesinde de yeni bir seçim yapılacağına yönelik olmak üzere biz seçim çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Şu anda arkadaşlarımızla birlikte de bir değerlendirmesini yaptık. Yusufeli çok eskiden beri bizim partimizin duruşuna her zaman destek olmuş, genel başkanımıza destek olmuş bir ilçemiz. Bu vesile ile bizim açımızdan da son derece bir önem teşkil ediyor. Yusufeli’ndeki vatandaşlarımız, hemşerilerimiz yeni yapılacak seçimde de AK Parti’ye, cumhurbaşkanına ve belediye başkanımıza destek olmalarını kendilerinden istiyoruz" dedi.   Yusufeli’nde çok büyük projeler yapıldığını söyleyen Avcı, "Her geldiğimizde Yusufeli’ni farklı bir şekilde bulduk. Çok önemli çalışmalar yapıldı. Diğer taraftan yeni bir şehir merkezi inşa ediliyor. Bu Yusufeli açısından son derece önemli. Önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Biz bu dönemde MHP ile Yusufeli’nde de bir ittifak oluşturduk. 2 Haziran’da yapılacak seçimde MHP adayını geri çekti. Bu ittifakı daha da güçlendirerek Yusufeli’nde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.    

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Yusufeli ilçesinde parti teşkilatları ile bir araya geldi.  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, 2 Haziran’da Yusufeli’nde yapılacak seçimlerde MHP’nin adayını geri çektiğini belirterek Cumhur İttifakı'nı daha da güçlendirerek Yusufeli’nde yollarına devam edeceklerini söyledi.

 

Avcı, “Yusufeli ilçesinde malumunuz seçim konusunda bir iptal kararı gelmişti. Biz de bu iptal kararını parti organlarımızla birlikte saygıyla karşıladık ve nihayetinde hukukun verdiği bu karar neticesinde de yeni bir seçim yapılacağına yönelik olmak üzere biz seçim çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Şu anda arkadaşlarımızla birlikte de bir değerlendirmesini yaptık. Yusufeli çok eskiden beri bizim partimizin duruşuna her zaman destek olmuş, genel başkanımıza destek olmuş bir ilçemiz. Bu vesile ile bizim açımızdan da son derece bir önem teşkil ediyor. Yusufeli’ndeki vatandaşlarımız, hemşerilerimiz yeni yapılacak seçimde de AK Parti’ye, cumhurbaşkanına ve belediye başkanımıza destek olmalarını kendilerinden istiyoruz" dedi.

 

Yusufeli’nde çok büyük projeler yapıldığını söyleyen Avcı, "Her geldiğimizde Yusufeli’ni farklı bir şekilde bulduk. Çok önemli çalışmalar yapıldı. Diğer taraftan yeni bir şehir merkezi inşa ediliyor. Bu Yusufeli açısından son derece önemli. Önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Biz bu dönemde MHP ile Yusufeli’nde de bir ittifak oluşturduk. 2 Haziran’da yapılacak seçimde MHP adayını geri çekti. Bu ittifakı daha da güçlendirerek Yusufeli’nde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi