AVCI RİZE'DE MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ.

Siyaset 22.06.2020 - 01:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2126+ kez okundu.
 

AVCI RİZE'DE MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ.

Milletvekili Avcı’dan köy ziyaretleri   AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Güneysu İlçesinde köy ziyaretleri yaparak, çalışmaları yerinde inceledi.   Covid-19 salgını sonrası normalleşme ile birlikte saha çalışmalarına hız veren Milletvekili Muhammed Avcı bugün Güneysu ilçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi.   Milletvekili Avcı beraberindeki İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, Belediye Başkanı Rıfat Özer, İl yönetim kurulu üyesi Şaban Turgut ve Güneysu İl genel meclis üyeleriyle; Tepebaşı, Dumankaya, Yeşilköy ve Ballıdere  köylerini ziyaret etti. Avcı köylerdeki yatırımları incelerken Muhtarların sorun talep ve isteklerini de dinledi. Ballıdere grup yolu ve dere ıslah çalışmalarını inceledi. Köy ziyaretlerinin ardından Aşağı Kiremit mahallesindeki doğalgaz çalışmalarını inceledi. Avcı Güneysu ilçe teşkilatı ile bir toplantı gerçekleştirerek teşkilat çalışmalarını değerlendirdi.   Milletvekili Avcı Güneysu programı öncesinde ise çay sanayicileri derneği üyeleriyle bir  araya  gelerek çay ve çay sektörü ile ilgili istişarede bulundu.  

Milletvekili Avcı’dan köy ziyaretleri

 

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Güneysu İlçesinde köy ziyaretleri yaparak, çalışmaları yerinde inceledi.

 

Covid-19 salgını sonrası normalleşme ile birlikte saha çalışmalarına hız veren Milletvekili Muhammed Avcı bugün Güneysu ilçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Milletvekili Avcı beraberindeki İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, Belediye Başkanı Rıfat Özer, İl yönetim kurulu üyesi Şaban Turgut ve Güneysu İl genel meclis üyeleriyle; Tepebaşı, Dumankaya, Yeşilköy ve Ballıdere  köylerini ziyaret etti. Avcı köylerdeki yatırımları incelerken Muhtarların sorun talep ve isteklerini de dinledi. Ballıdere grup yolu ve dere ıslah çalışmalarını inceledi. Köy ziyaretlerinin ardından Aşağı Kiremit mahallesindeki doğalgaz çalışmalarını inceledi. Avcı Güneysu ilçe teşkilatı ile bir toplantı gerçekleştirerek teşkilat çalışmalarını değerlendirdi.

 

Milletvekili Avcı Güneysu programı öncesinde ise çay sanayicileri derneği üyeleriyle bir  araya  gelerek çay ve çay sektörü ile ilgili istişarede bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi