AVCI'NIN ZİYARETİ İZMİR'DEKİ HEMŞEHRİLERİNİ MEMNUN ETTİ.

Siyaset 05.11.2019 - 08:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2801+ kez okundu.
 

AVCI'NIN ZİYARETİ İZMİR'DEKİ HEMŞEHRİLERİNİ MEMNUN ETTİ.

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed AVCI hafta sonu İzmir'de Rizeli ve Karadenizli hemşehrileri ile buluştu. TBMM  ve  Parti Genel Merkezindeki Teşkilat Başkan Yardımcılığı sebebiyle yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren ve hafta sonlarında ise   Rize'deki hemşehrilerini ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları arayan Ak Parti Rize Milletvekili Muhammet AVCI bu hafta sonu İzmir'deki Rizeli ve Karadenizli hemşehrileri ile birlikte oldu. İzmir Ziyaretini Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim TÜRÜT ile birlikte gerçekleştiren AVCI ilk buluşmasını Rizeli İşadamı ve bürokratlarla gerçekleştirdi. İzmir'in Rizeli Vali Yardımcısı Ahmet Ali BARIŞ ve bir çok iş insanı ve rizeli bürokratın katıldığı  ve Güzelbahçe'de Rizeli işadamı Mehmet AKSOY'un evsahipliği yaptığı gecede AVCI yaptığı konuşmada ; İzmir'de  Rizeli hemşehrileri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Meclis çalışmaları, Ülke sonrunları ve Rize'deki  yatırımalr  hakkında bilgiler verdi. Son 17 Yılda Rize'de yapılan çalışmaları adeta bir brifing şeklinde Rizeli hemşehrilerine anlatan AVCI  şu anda Rize'de Merkezi Hükümüt, TOKİ, Belediyeler ve İl Özel idaresi tarafından yapılan çalışmalarla ilgili yaklaşık 45 dakika süren bir biilgilendirme yaptı. Açıklamalarında Rize'nin, adeta köy köy, mahalle mahalle bütün yatırımlarına ve sorunlarına hakim olduğu gözlenen AVCI hemşehrilerinin tüm sorularını açık yüreklilikle cevapladı. Hedeflerinin yaşanabilir bir Rize olduğunu ifade eden AVCI Rize'de bu güne kadar Hastane, Havalimanıi,Çevre Yolu,  Ovit Tüneli gibi mega projeler yaptıklarını ancak şehir Merkezini biraz ihmal ettiklerinide  belirterek Rize Şehir Merkezinde TOKİ ile birlikte büyük bir dönüşümü gerçekleştirmek istedklerini ifade etti. Rize'nin zor bir coğrafya olduğunu söyleyen AVCI  kamulaştırmada zoruluklar yaşadıklarını, yatırımlarda İZMİR VE BENZERİ COĞRAFYAYA SAHİP DÜZ ANLARA GÖRE   neredeyse 4-5 kat daha fazla harcama yapıldığını söyledi. Havalimanının tamamlanması ile birlikte Rize'nin Türizmde patlama yapacağına inandığını ifade eden AVCI Rize'de Turizm sektörünü yönetecek  resmi ve özel sktörde yetenekli ve becerikli insanları bulup göreve getirmemiz lazım dedi. Ziyaretleri esnasında İzmir Karadenizli İşadamları Derneğini de  ziyaret eden AVCI'Yı Dernek Başkanı Avukat Ali Genç karşıladı. Kendisi de Ordulu olan Genç,  AVCI'nın Ziyarettinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek AVCI ve TÜRÜT'e  teşekkür etti.i. Uzun zamandır İlk kez Bir hafta sonunu Rize dışında geçirdiğini belirten AVCI İzmir'de bulunduğu süre içerisinde gerek iş insanı gerekse bürokraside görev yapan hemşehrilerinin çok yakın ilgi ve alakasına teşekkür ederek Ankara'daki meclis çalışmalarına katılmak üzere akşam saatlerinde İzmir'den ayrıldi.

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed AVCI hafta sonu İzmir'de Rizeli ve Karadenizli hemşehrileri ile buluştu.


TBMM  ve  Parti Genel Merkezindeki Teşkilat Başkan Yardımcılığı sebebiyle yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren ve hafta sonlarında ise   Rize'deki hemşehrilerini ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları arayan Ak Parti Rize Milletvekili Muhammet AVCI bu hafta sonu İzmir'deki Rizeli ve Karadenizli hemşehrileri ile birlikte oldu.


İzmir Ziyaretini Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim TÜRÜT ile birlikte gerçekleştiren AVCI ilk buluşmasını Rizeli İşadamı ve bürokratlarla gerçekleştirdi.


İzmir'in Rizeli Vali Yardımcısı Ahmet Ali BARIŞ ve bir çok iş insanı ve rizeli bürokratın katıldığı  ve Güzelbahçe'de Rizeli işadamı Mehmet AKSOY'un evsahipliği yaptığı gecede AVCI yaptığı konuşmada ; İzmir'de  Rizeli hemşehrileri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Meclis çalışmaları, Ülke sonrunları ve Rize'deki  yatırımalr  hakkında bilgiler verdi.


Son 17 Yılda Rize'de yapılan çalışmaları adeta bir brifing şeklinde Rizeli hemşehrilerine anlatan AVCI  şu anda Rize'de Merkezi Hükümüt, TOKİ, Belediyeler ve İl Özel idaresi tarafından yapılan çalışmalarla ilgili yaklaşık 45 dakika süren bir biilgilendirme yaptı.


Açıklamalarında Rize'nin, adeta köy köy, mahalle mahalle bütün yatırımlarına ve sorunlarına hakim olduğu gözlenen AVCI hemşehrilerinin tüm sorularını açık yüreklilikle cevapladı.


Hedeflerinin yaşanabilir bir Rize olduğunu ifade eden AVCI Rize'de bu güne kadar Hastane, Havalimanıi,Çevre Yolu,  Ovit Tüneli gibi mega projeler yaptıklarını ancak şehir Merkezini biraz ihmal ettiklerinide  belirterek Rize Şehir Merkezinde TOKİ ile birlikte büyük bir dönüşümü gerçekleştirmek istedklerini ifade etti.


Rize'nin zor bir coğrafya olduğunu söyleyen AVCI  kamulaştırmada zoruluklar yaşadıklarını, yatırımlarda İZMİR VE BENZERİ COĞRAFYAYA SAHİP DÜZ ANLARA GÖRE   neredeyse 4-5 kat daha fazla harcama yapıldığını söyledi.


Havalimanının tamamlanması ile birlikte Rize'nin Türizmde patlama yapacağına inandığını ifade eden AVCI Rize'de Turizm sektörünü yönetecek  resmi ve özel sktörde yetenekli ve becerikli insanları bulup göreve getirmemiz lazım dedi.


Ziyaretleri esnasında İzmir Karadenizli İşadamları Derneğini de  ziyaret eden AVCI'Yı Dernek Başkanı Avukat Ali Genç karşıladı. Kendisi de Ordulu olan Genç,  AVCI'nın Ziyarettinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek AVCI ve TÜRÜT'e  teşekkür etti.i.


Uzun zamandır İlk kez Bir hafta sonunu Rize dışında geçirdiğini belirten AVCI İzmir'de bulunduğu süre içerisinde gerek iş insanı gerekse bürokraside görev yapan hemşehrilerinin çok yakın ilgi ve alakasına teşekkür ederek Ankara'daki meclis çalışmalarına katılmak üzere akşam saatlerinde İzmir'den ayrıldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi