AVCI HİZMETE AÇILACAĞI TARİHİ AÇIKLADI.

Siyaset 19.07.2020 - 00:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2580+ kez okundu.
 

AVCI HİZMETE AÇILACAĞI TARİHİ AÇIKLADI.

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed AVCI katıldığı özel bir tv programında İyidere lojistik merkezinin müjdesini verdi.         AVCI Siyasi hayatının en mutlu gününü yaşadığını belirterek  bugün itibariyle lojistik merkezin ihalesinin yapıldığını nasipse 2023 de hizmete açılacağını ifade etti.       Lojistik merkezin yerinin İyidere Hazar Mahallesi bölgesinden başlayarak İyilere ilçesine doğru konuslanacagini belirterek 3 km'.de  bir mendirek yapılacağını tamamının  Rize toprağı içinde olacağını ifade etti.         AVCI Ülkemizde 100 mega proje olduğunu bunların üçünün  Rize'de olduğunu ilk ikisinin Ovit Tüneli ve bağlantı yolları diğerinin Havalimanı  üçüncüsünün ise  Lojistik merkez olduğunu ifade ederek bütün mega projelerin mimarinin Cumhurbaskanimizin olduğunu belirtti.          

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed AVCI katıldığı özel bir tv programında İyidere lojistik merkezinin müjdesini verdi.
       

AVCI Siyasi hayatının en mutlu gününü yaşadığını belirterek  bugün itibariyle lojistik merkezin ihalesinin yapıldığını nasipse 2023 de hizmete açılacağını ifade etti.

     
Lojistik merkezin yerinin İyidere Hazar Mahallesi bölgesinden başlayarak İyilere ilçesine doğru konuslanacagini belirterek 3 km'.de  bir mendirek yapılacağını tamamının  Rize toprağı içinde olacağını ifade etti.
       

AVCI Ülkemizde 100 mega proje olduğunu bunların üçünün  Rize'de olduğunu ilk ikisinin Ovit Tüneli ve bağlantı yolları diğerinin Havalimanı  üçüncüsünün ise  Lojistik merkez olduğunu ifade ederek bütün mega projelerin mimarinin Cumhurbaskanimizin olduğunu belirtti.
       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi