AVCI'DAN İNANILMAZ BİR MÜJDE. DAHA ÖNCE DE SÖYLEMİŞTİM...

Siyaset 03.09.2020 - 13:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2708+ kez okundu.
 

AVCI'DAN İNANILMAZ BİR MÜJDE. DAHA ÖNCE DE SÖYLEMİŞTİM...

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, hızlı tren projesi için Erzurum’un Aşkale ilçesi, ile Rize arası 200 km hat oluşturmayı planladıklarını kaydetti. Sosyal medya hesabından proje ile ilgili açıklamada bulunan AVCI Rize'nin büyük br hayalinin müjdesini verdi. İŞTE AVC'ININ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI Hızlı Tren!!!!!!!!! Lojistik merkezimizi mutlaka hızlı tren hattıyla besleyeceğimizi daha önce çok kez söyledim. Altı aydır bu projeye zaten çalışıyoruz. Aşkale-Rize arası 200 km bir hat oluşturmayı planlıyoruz ve bunun için de proje çalışmalarını başlatmış durumdayız. Hem yük taşımacılığı hem yolcu taşımacılığı için yapılmış özel bir hat olacak. Proje gerçekleştiğinde Aşkale’den Türkiye’nin muhtelif bölgelerine ulaşan Kuzey-Güney ve Doğu-Batı istikametlerindeki ana hatta bağlanacağız. Yine bu vesileyle İran, Çin ve Rusya gibi dev pazarlara lojistik merkezimizi demiryolu ile bağlamış olacağız. Kamuoyunda paylaşılan bilgiler uzun zamandır üzerinde çalıştığımız ve başlattığımız bu proje çalışmasına müstenit bilgilerdir. Proje özgündür ve lojistik merkezi büyük pazarlara bağlama projesidir; bölgede yapılacak diğer projelerin yerine yapıldığı bilgileri ise spekülatiftir. Tüm hemşehrilerime kalbi selamlarımı bildiriyorum.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, hızlı tren projesi için Erzurum’un Aşkale ilçesi, ile Rize arası 200 km hat oluşturmayı planladıklarını kaydetti. Sosyal medya hesabından proje ile ilgili açıklamada bulunan AVCI Rize'nin büyük br hayalinin müjdesini verdi.


İŞTE AVC'ININ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI


Hızlı Tren!!!!!!!!!


Lojistik merkezimizi mutlaka hızlı tren hattıyla besleyeceğimizi daha önce çok kez söyledim.


Altı aydır bu projeye zaten çalışıyoruz. Aşkale-Rize arası 200 km bir hat oluşturmayı planlıyoruz ve bunun için de proje çalışmalarını başlatmış durumdayız.


Hem yük taşımacılığı hem yolcu taşımacılığı için yapılmış özel bir hat olacak.


Proje gerçekleştiğinde Aşkale’den Türkiye’nin muhtelif bölgelerine ulaşan Kuzey-Güney ve Doğu-Batı istikametlerindeki ana hatta bağlanacağız.


Yine bu vesileyle İran, Çin ve Rusya gibi dev pazarlara lojistik merkezimizi demiryolu ile bağlamış olacağız.


Kamuoyunda paylaşılan bilgiler uzun zamandır üzerinde çalıştığımız ve başlattığımız bu proje çalışmasına müstenit bilgilerdir.


Proje özgündür ve lojistik merkezi büyük pazarlara bağlama projesidir; bölgede yapılacak diğer projelerin yerine yapıldığı bilgileri ise spekülatiftir.


Tüm hemşehrilerime kalbi selamlarımı bildiriyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi