Askerlik bitti Rize'deki Kaymakamlık Görevine Döndü.

Rize 24.10.2019 - 08:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2167+ kez okundu.
 

Askerlik bitti Rize'deki Kaymakamlık Görevine Döndü.

İkizdere ilçesinin kısa sürede yaptığı başarılı çalışmasıyla dikkat çeken ve halk tarafından çok sevilen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan kısa dönem askerlik görevi için Bolu’dan terhis oldu.  Kaymakamlık görevinden izinli ayrılarak Bolu’daki Komando Birliğine katılan Kaymakam Tarık Buğra Seyhan 21 günlük kısa dönem askerlikten sonra tekrar İkizdere’ye dönerek görevine başladı. Kısa dönem askerliğini tezkere alarak tamamlayan Kaymakam Tarık Buğra Seyhan silahlı görevimizi yaptık dedi. Kaymakamın askerlik dönüşüne kadar İkizdere Kaymakamlığına Kalkandere Kaymakamı Sercan  Yılmaz vekalet etti. 

İkizdere ilçesinin kısa sürede yaptığı başarılı çalışmasıyla dikkat çeken ve halk tarafından çok sevilen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan kısa dönem askerlik görevi için Bolu’dan terhis oldu. 


Kaymakamlık görevinden izinli ayrılarak Bolu’daki Komando Birliğine katılan Kaymakam Tarık Buğra Seyhan 21 günlük kısa dönem askerlikten sonra tekrar İkizdere’ye dönerek görevine başladı. Kısa dönem askerliğini tezkere alarak tamamlayan Kaymakam Tarık Buğra Seyhan silahlı görevimizi yaptık dedi. Kaymakamın askerlik dönüşüne kadar İkizdere Kaymakamlığına Kalkandere Kaymakamı Sercan  Yılmaz vekalet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi