ASALETEN ATAMASI YAPILDI.16 İL'E YENİ İL MÜDÜRÜ ATANDI

Türkiye 10.07.2020 - 07:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1536+ kez okundu.
 

ASALETEN ATAMASI YAPILDI.16 İL'E YENİ İL MÜDÜRÜ ATANDI

Aslen Sinoplu olan ve daha önce Sinop'ta ve Rize'de İl Müdürü olarak  görev yapan ve geçtiğimiz aylarda Ankara'ya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görevlendirilen  Mustafa Çelik'in Başkent'e atamasası asaleten gerçekleştirildi.   Çelik'le birlikte 12 İl'e asaleten Gençlik ve Spor İş Müdürü ataması yapıldı. Bunun yanısıra Cumhurbaşkanlığına 2 isim Danışman olarak atanırken birçiok il'e de  il Müdürü ataması  gerçekleştirildi. İşte Bugünkü Resmi gazetede yayınlanan atama listesinin tamamı

Aslen Sinoplu olan ve daha önce Sinop'ta ve Rize'de İl Müdürü olarak  görev yapan ve geçtiğimiz aylarda Ankara'ya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görevlendirilen  Mustafa Çelik'in Başkent'e atamasası asaleten gerçekleştirildi.
 

Çelik'le birlikte 12 İl'e asaleten Gençlik ve Spor İş Müdürü ataması yapıldı. Bunun yanısıra Cumhurbaşkanlığına 2 isim Danışman olarak atanırken birçiok il'e de  il Müdürü ataması  gerçekleştirildi.


İşte Bugünkü Resmi gazetede yayınlanan atama listesinin tamamı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi