Artık Rize'de yemek yiyebileceğiniz çok kaliteli bir mekan daha var

Rize 11.07.2019 - 14:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1664+ kez okundu.
 

Artık Rize'de yemek yiyebileceğiniz çok kaliteli bir mekan daha var

Rize'nin Derepazarı ilçesinde İlçe  sahilinde hizmete açılan DE'S Restaurant'ın açılış törenine Rize eski Milletvekili Ahmet Kabil, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, MÜSİAD İl Başkanı Recep Taylan, Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Derepazarı eski Belediye Başkanı Yakup Samangül, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve davetliler katıldı. Açılışta davetliler ile tek tek ilgilenen işyeri sahiplerinden Recep Ali Avcı, Rize'ye yeme-içme anlamında yeni bir yüzle hizmet etmeye başlayacaklarını söyleyerek, "Deneyimli çalışanlarımız ile müşterilerimize Rize mutfağından birçok yemeği sunacağız. Derepazarı'na özgü pidemiz yine menümüzün önemli bölümünü oluşturacak. Turizmde yıllardır hizmet ediyoruz. Bu yaptığımız hizmetleri bir adım daha öteye götürerek yeme-içme anlamında da ilimize hizmet edeceğiz. Bugünkü açılışımıza değerli vakitlerini ayırıp gelen bütün davetlilere teşekkür ediyoruz" dedi

Rize'nin Derepazarı ilçesinde İlçe  sahilinde hizmete açılan DE'S Restaurant'ın açılış törenine Rize eski Milletvekili Ahmet Kabil, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, MÜSİAD İl Başkanı Recep Taylan, Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Derepazarı eski Belediye Başkanı Yakup Samangül, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve davetliler katıldı.


Açılışta davetliler ile tek tek ilgilenen işyeri sahiplerinden Recep Ali Avcı, Rize'ye yeme-içme anlamında yeni bir yüzle hizmet etmeye başlayacaklarını söyleyerek, "Deneyimli çalışanlarımız ile müşterilerimize Rize mutfağından birçok yemeği sunacağız. Derepazarı'na özgü pidemiz yine menümüzün önemli bölümünü oluşturacak. Turizmde yıllardır hizmet ediyoruz. Bu yaptığımız hizmetleri bir adım daha öteye götürerek yeme-içme anlamında da ilimize hizmet edeceğiz. Bugünkü açılışımıza değerli vakitlerini ayırıp gelen bütün davetlilere teşekkür ediyoruz" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi