ARTIK BELGESİ OLMAYANA İŞ YOK.

Eğitim 17.02.2020 - 18:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2811+ kez okundu.
 

ARTIK BELGESİ OLMAYANA İŞ YOK.

RİZE'DE USTA ÖĞRETİCİLİK (İş Pedagojisi) KURSU                  "Usta öğreticilik" :Ustalık yeterliğini kazanmış olanlar Bakanlıkça açılacak iş pedagojisi kurslarını başarıyla tamamladıkları takdirde kendilerine usta öğreticilik belgesi verili . Ustalık veya iş yeri açma belgesine sahip olanlar ile en az ön lisans seviyesinde mesleki eğitim almış olanlar, okul ve kurumlarca açılan iş pedagojisi kursuna katılabilirler. Kursu başarı ile tamamlayanlara usta öğreticilik belgesi verilir. Usta öğreticilik belgesi; ustalık belgesi, iş yeri açma belgesi veya en az ön lisans diploması ile birlikte kullanılır" hükümleri bulunmaktadır.                 Usta öğretici eğitimlerine katılım oranının düşük olması mesleki eğitim merkezlerine öğrenci kayıtlarını ve dolaysıyla işyerinde çırak öğrenci sayısını olumsuz etkilediği görülmektedir. aynı zaman Halk Eğitim Merkezlerinde açılan kurslarda ustaöğretici olarak görev alabilmek için bu belgeye ihtiyaç duyulmktadır.                 Rize Merkez Mesleki Eğitim Merkezi her ay düzenli olarak "Usta öğreticilik" kursu açmaktadır. Başvuru Şartları: 1) Ustalık veya iş yeri açma belgesine 2)Ön lisans veya lisans belgesi Bunlardan birine sahip olanlar , Bu belgelerden birini, bir biometrik fotoğraf, diploma ve kimlik fotokopiyle kurumumuza başvurabilirler. Adres: Engindere Mah. Sanayi Sitesi Karşısı Rize Telefon: 2260946

RİZE'DE USTA ÖĞRETİCİLİK (İş Pedagojisi) KURSU

                
"Usta öğreticilik" :Ustalık yeterliğini kazanmış olanlar Bakanlıkça açılacak iş pedagojisi kurslarını başarıyla tamamladıkları takdirde kendilerine usta öğreticilik belgesi verili . Ustalık veya iş yeri açma belgesine sahip olanlar ile en az ön lisans seviyesinde mesleki eğitim almış olanlar, okul ve kurumlarca açılan iş pedagojisi kursuna katılabilirler. Kursu başarı ile tamamlayanlara usta öğreticilik belgesi verilir. Usta öğreticilik belgesi; ustalık belgesi, iş yeri açma belgesi veya en az ön lisans diploması ile birlikte kullanılır" hükümleri bulunmaktadır.

               
Usta öğretici eğitimlerine katılım oranının düşük olması mesleki eğitim merkezlerine öğrenci kayıtlarını ve dolaysıyla işyerinde çırak öğrenci sayısını olumsuz etkilediği görülmektedir. aynı zaman Halk Eğitim Merkezlerinde açılan kurslarda ustaöğretici olarak görev alabilmek için bu belgeye ihtiyaç duyulmktadır.

               
Rize Merkez Mesleki Eğitim Merkezi her ay düzenli olarak "Usta öğreticilik" kursu açmaktadır.


Başvuru Şartları:

1) Ustalık veya iş yeri açma belgesine

2)Ön lisans veya lisans belgesi

Bunlardan birine sahip olanlar , Bu belgelerden birini, bir biometrik fotoğraf, diploma ve kimlik fotokopiyle kurumumuza başvurabilirler.

Adres: Engindere Mah. Sanayi Sitesi Karşısı Rize

Telefon: 2260946

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi