ARDEŞEN VAKFI BURSLU ÖĞRENCİLERİNİ TANIŞTIRDI

Eğitim 03.02.2020 - 23:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1598+ kez okundu.
 

ARDEŞEN VAKFI BURSLU ÖĞRENCİLERİNİ TANIŞTIRDI

ARDEŞEN VAKFI BURSLU ÖĞRENCİLERİNİ TANIŞTIRDI ARDEŞENLİ ÖĞRENCİLER TULUM HALKASINDA BULUŞTU Ardeşen Vakfı Tarafından Burs Desteği Alan Öğrenciler tulum Eşliğinde, Mangal Partisinde  Tanıştırıldı. Başta İstanbul, Ankara, Erzurum, Samsun ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde Üniversite eğitimi  alan ve Ardeşen Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Tarafından burs desteği alan öğrenciler Vakıf yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Er Tarafından anlamlı bir etkinlikte Ardeşen Liman Barınaklarında  Düzenlediği Kaynaşma Programında Ağırlandı. Öğrenciler Arası Tanışma ve Kaynaşma Amaçlı Düzenledikleri Program Hakkında Açıklamalarda Bulunan Er, "Ardeşen'li Olup da aynı üniversitede okuyan, ancak tanışmayan öğrencilerimiz olduğunu tespit edince böyle bir organizasyon yapmayı planladık. Bu amaçla öğrencilerimizin tanışması ve kaynaşmasını sağladık. Öğrencilerimiz de bizlere duyduklarını memnuniyeti ifade ettiler.   Tulum eşliğinde mangalda hamsi ziyafeti ile onlara keyifli dakikalar geçirmelerini sağladık.Bu tür etkinliklerimiz zaman zaman devam edecek." ifadelerini kullandı.  

ARDEŞEN VAKFI BURSLU ÖĞRENCİLERİNİ TANIŞTIRDI


ARDEŞENLİ ÖĞRENCİLER TULUM HALKASINDA BULUŞTU


Ardeşen Vakfı Tarafından Burs Desteği Alan Öğrenciler tulum Eşliğinde, Mangal Partisinde  Tanıştırıldı.


Başta İstanbul, Ankara, Erzurum, Samsun ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde Üniversite eğitimi  alan ve Ardeşen Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Tarafından burs desteği alan öğrenciler Vakıf yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Er Tarafından anlamlı bir etkinlikte Ardeşen Liman Barınaklarında  Düzenlediği Kaynaşma Programında Ağırlandı.


Öğrenciler Arası Tanışma ve Kaynaşma Amaçlı Düzenledikleri Program Hakkında Açıklamalarda Bulunan Er, "Ardeşen'li Olup da aynı üniversitede okuyan, ancak tanışmayan öğrencilerimiz olduğunu tespit edince böyle bir organizasyon yapmayı planladık. Bu amaçla öğrencilerimizin tanışması ve kaynaşmasını sağladık. Öğrencilerimiz de bizlere duyduklarını memnuniyeti ifade ettiler.

 

Tulum eşliğinde mangalda hamsi ziyafeti ile onlara keyifli dakikalar geçirmelerini sağladık.Bu tür etkinliklerimiz zaman zaman devam edecek." ifadelerini kullandı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi