Ardahan'da taş ocağındaki patlamada ölü sayısı 3'e yükseldi

Karadeniz 21.05.2019 - 13:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2925+ kez okundu.
 

Ardahan'da taş ocağındaki patlamada ölü sayısı 3'e yükseldi

ARDAHAN'daki taş ocağında meydana gelen patlamada ağır yaralanan Taner Sarıvaz (21),  tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Taş ocağındaki patlamada ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.   Ardahan'ın Çataldere köyündeki taş ocağında 12 Mayıs günü meydana gelen patlamada, Selçuk Yazgan, Adem Demirci, Murat Çetin ve Taner Sarıvaz yaralandı. Erzurum'da tedaviye alınan işçilerden Selçuk Yazgan cumartesi, Murat Çetin ise pazar günü yaşamını yitirdi. İşçilerden Taner Sarıvaz da bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.   Selçuk Yazgan ve Murat Çetin Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde toprağa verildi. Taner Sarıvaz’ın ise Devrek ilçesinde yarın toprağa verileceği bildirildi. Adem Demirci’nin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. 

ARDAHAN'daki taş ocağında meydana gelen patlamada ağır yaralanan Taner Sarıvaz (21),  tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Taş ocağındaki patlamada ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

 

Ardahan'ın Çataldere köyündeki taş ocağında 12 Mayıs günü meydana gelen patlamada, Selçuk Yazgan, Adem Demirci, Murat Çetin ve Taner Sarıvaz yaralandı. Erzurum'da tedaviye alınan işçilerden Selçuk Yazgan cumartesi, Murat Çetin ise pazar günü yaşamını yitirdi. İşçilerden Taner Sarıvaz da bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Selçuk Yazgan ve Murat Çetin Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde toprağa verildi. Taner Sarıvaz’ın ise Devrek ilçesinde yarın toprağa verileceği bildirildi. Adem Demirci’nin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi