annesini döven babasını öldürdü

Türkiye 12.10.2019 - 10:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2448+ kez okundu.
 

annesini döven babasını öldürdü

Sultangazi'de 16 yaşındaki çocuk annesini döven babasını öldürdü   Sultangazi'de 16 yaşındaki İbrahim D., annesine şiddet uyguladığı iddiasıyla babasını bıçaklayarak öldürdü.   Olay, Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf D.(39), 16, 8 ve 3 yaşlarındaki üç çocuğunun gözü önünde tartıştığı eşine şiddet uyguladı. Evde bulunan 16 yaşındaki İbrahim D., mutfaktan bıçak alarak annesini darp eden babasını bıçakladı. Karın bölgesine aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Yusuf D., evden çıkarak kaçmaya çalıştı. Kanlar içerisinde kalan Yusuf D., fazla uzaklaşamadan yere yığıldı. 'Ambulans' diye bağırarak yardım isteyen Yusuf D.'nin yardımına komşuları ve eşi koştu. İbrahim D., ise olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Yusuf D., ambulansla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yusuf D., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili çalışma başlatan Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, kısa bir süre sonra İbrahim D.'yi Mescid-i Selam tramvay durağında suç aletiyle birlikte yakalayarak, gözaltına aldı.   AMBULANS' DİYE BAĞIRDIĞINI DUYDUM"   Olay anını anlatan Yusuf D.'nin komşusu Mahmut Dere, "İş çıkışı akşam saatlerinde dükkanı kapattığımızda bir vatandaşın 'ambulans, ambulans' diye bağırdığını duydum. Dışarı çıktığımda baktım bizim karşı komşumuz. O anda göbeğini tutuyordu. Biz yetiştiğimizde yere yığıldı. Baktığımızda karnından bıçaklanmıştı. İç organları dışarı çıkmıştı. Bir havluyla tampon yapmaya çalıştık. Ambulans çağırdık. Ambulans gelene kadar biz müdahale ettik. Bilinci yerindeydi, konuşuyordu. Ambulans aldı hastaneye götürdü. O esnada eşi geldi. Eşine olayın nasıl olduğunu sorduk. Bize 'eşim bana yumruk attı. Çocuk da 'anneme niye yumruk atıyorsun?' deyip babasını bıçakladığını söyledi" dedi.   "BİR BAYAN ÇIĞLIĞI DUYDUM"   Ailenin bir başka komşusu da, "Bir kadın çığlığı duydum. Çığlığı duyduğumda camdan baktığımda kocası kucağında yatıyordu ve 'oğlum kocasını bıçakladı' diye bağırıyordu, yardım istiyordu. Kadıncağız çığlık çığlığa bağırıyordu" diye konuştu.

Sultangazi'de 16 yaşındaki çocuk annesini döven babasını öldürdü

 

Sultangazi'de 16 yaşındaki İbrahim D., annesine şiddet uyguladığı iddiasıyla babasını bıçaklayarak öldürdü.

 

Olay, Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf D.(39), 16, 8 ve 3 yaşlarındaki üç çocuğunun gözü önünde tartıştığı eşine şiddet uyguladı. Evde bulunan 16 yaşındaki İbrahim D., mutfaktan bıçak alarak annesini darp eden babasını bıçakladı. Karın bölgesine aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Yusuf D., evden çıkarak kaçmaya çalıştı. Kanlar içerisinde kalan Yusuf D., fazla uzaklaşamadan yere yığıldı. 'Ambulans' diye bağırarak yardım isteyen Yusuf D.'nin yardımına komşuları ve eşi koştu. İbrahim D., ise olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Yusuf D., ambulansla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yusuf D., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili çalışma başlatan Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, kısa bir süre sonra İbrahim D.'yi Mescid-i Selam tramvay durağında suç aletiyle birlikte yakalayarak, gözaltına aldı.

 

AMBULANS' DİYE BAĞIRDIĞINI DUYDUM"

 

Olay anını anlatan Yusuf D.'nin komşusu Mahmut Dere, "İş çıkışı akşam saatlerinde dükkanı kapattığımızda bir vatandaşın 'ambulans, ambulans' diye bağırdığını duydum. Dışarı çıktığımda baktım bizim karşı komşumuz. O anda göbeğini tutuyordu. Biz yetiştiğimizde yere yığıldı. Baktığımızda karnından bıçaklanmıştı. İç organları dışarı çıkmıştı. Bir havluyla tampon yapmaya çalıştık. Ambulans çağırdık. Ambulans gelene kadar biz müdahale ettik. Bilinci yerindeydi, konuşuyordu. Ambulans aldı hastaneye götürdü. O esnada eşi geldi. Eşine olayın nasıl olduğunu sorduk. Bize 'eşim bana yumruk attı. Çocuk da 'anneme niye yumruk atıyorsun?' deyip babasını bıçakladığını söyledi" dedi.

 

"BİR BAYAN ÇIĞLIĞI DUYDUM"

 

Ailenin bir başka komşusu da, "Bir kadın çığlığı duydum. Çığlığı duyduğumda camdan baktığımda kocası kucağında yatıyordu ve 'oğlum kocasını bıçakladı' diye bağırıyordu, yardım istiyordu. Kadıncağız çığlık çığlığa bağırıyordu" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi